Noutăți și comunicate

Endless Dark anunță albumul de debut, The Kingdoom

11 septembrie 2024
Endless Dark anunță albumul de debut, The Kingdoom
Formația ENDLESS DARK din Tarnăveni anuntă albumul de debut, "The Kingdoom", care urmează a fi lansat în curand în colaborare cu Loud Rage Music.

Inființată in anul 2022 de catre Florin Cucerzan (chitară si voce) si Liviu Voda (chitară), formației i s-au alăturat curand după aceea Dragos Benyovszky (bass si voce), Cătălin Chereji (clape) si Arpi Bogar (tobe).

ENDLESS DARK este o trupă de gothic doom metal cu influențe death și black metal a carei muzică oferă o atmosferă ce amintește de numele său. Sunetul, mesajul versurilor, haosul armonic, muzicalitatea obscură, toate creează emoții ce sugerează întunericul infinit!

"The Kingdoom" este primul album al trupei, un material care vorbeste despre o entitate metaforică, pe numele ei... The Kingdoom. Acest regat este mai degrabă o idee, un fel de gândire morbidă în necunoscut, mitic, mistic, calea întunecată a ideii obscure a ceea ce ar putea fi viața de apoi și, desigur... Întunericul Nesfârșit (Endless Dark). Versurile amintesc de inerentul sfârșit într-un ton macabru, dar păstrând în același timp o notă foarte mică de speranță... sau lipsa ei, din armonia melodică, haotică a sunetului.

Trupa a lansat de curând un videoclip pentru piesa care dă și titlul acestui album: https://www.youtube.com/watch?v=jT4vS51KhUo
"Din frig și umbre...
Răsărim sub cea mai întunecată lună, dincolo de negura timpului care aduce la iveală Întunericul Nesfârșit!
Îmbrățișează cuvintele pierdute, mistuie soarele!
Pribegi nestăviliți care cutreieră cele mai întunecate adâncimi ale acestei existențe, ne luptăm pentru ca nelumina noastră să devină Epoca Întunericului!
Vom înălța cea mai întunecată lumină în speranța păcii eterne!
Urmăm calea mitică a neluminii veșnice pentru a aduce pacea printre morții tulburați...
Să dezvăluim înțelepciunea străveche pierdută în timp!
Lasă-ne să vă aducem... The Kingdoom!"

Contact:

Endless Dark
https://www.instagram.com/bandendlessdark/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100082732505774

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top