Noutăți și comunicate

Emanuel Burcea este noul clapar Monarchy

5 iunie 2013
Schimbările din trupa Monarchy iau sfȃrșit prin cooptarea È‹n grup a lui Emanuel Burcea (Manu) la clape. Deși aflați È‹n plin proces de compunere a celui de-al doilea album de studio È‹n urma cȃștigării concursului Fresh Blood Band organizat de prestigioasa revistă germană Legacy, trupeții nu au ezitat nici un moment să facă schimbările necesare pentru a putea duce la bun sfȃrșit cel mai important proiect din cariera lor de pȃnă acum. Manu s-a îndrăgostit de pian încă de la vârsta de 3 ani,  a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe formații și artiști independenți, cea mai dragă realizare fiind însă proiectul său, Alpha Helix. Manu este și un compozitor profesionist și aduce cu el un suflu proaspăt în trupă, ceilalți membri Monarchy fiind încântați de noul lor coleg.

Emanuel BurceaPuteți face cunoștință cu Manu pe 8 iunie 2013 in clubul Fabrica, la evenimentul Live Fast Rock Hard Party, ce marchează È‹nceputul colaborării dintre Monarchy și brandul american de vestimentație și accesorii Affliction. Colaborarea s-a născut prin È‹mpărtășirea unor valori comune precum spiritul liber, neconvențional și pregătit oricȃnd să È‹și urmeze drumul către un țel oricȃt de greu ar fi de atins.

Preferat de starurile rock Ozzy Osbourne, Slash, Alice Cooper, Affliction este simbolul celor care au curajul să experimenteze, să apese până la capăt pedala de accelerație în acțiunile lor și să părăsească mulțimea pentru a-și depăși limitele și pentru a trăi așa cum vor. Affliction a făcut istorie în SUA și nu numai, având magazine deschise și în Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Johannesburg, Kiev, Moscova, etc.

Affliction și-a deschis primul magazin în București anul trecut în Afi Palace Cotroceni și vine cu o ofertă inedită, diferită de tot ceea ce se găsește acum în magazinele din centrele comerciale. Affliction și Monarchy v-au pregătit multe concursuri ce au drept premii celebrele ținute ale brandului american !

Vă așteptăm în Fabrica pe 8 iunie de la orele 20:00 împreună cu invitații noștri de la Soul Rage !

Un eveniment prezentat de Mighty Owl Productions.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top