Noutăți și comunicate

EMAGIC WEEK PASS la Arenele Romane din Bucuresti

16 mai 2022
EMAGIC WEEK PASS la Arenele Romane din Bucuresti
Intre 24 iunie si 1 iulie 2022 esti asteptat impreuna cu prietenii tai la Arenele Romane din Bucuresti pentru patru evenimente ce vor avea loc in cadrul primei editii Emagic Week: Morcheeba + Golan (24 iunie), Thievery Corporation (27 iunie), Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox (28 iunie) si Passenger (1 iulie).

EMAGIC WEEK PASS poate fi achizitionat la pretul special de numai 359 lei la weekpass.emagic.ro, iti ofera sansa sa participi la toate dintre cele patru evenimente si poate fi transmis si prietenilor tai!

MORCHEEBA + special guest GOLAN | 24 iunie 2022 | https://fb.me/e/135AWYiar

Skye Edwards si Ross Godfrey se intorc anul acesta in Romania, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus in pandemie si lansat in primavara lui 2021. Albumul exploreaza soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obisnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de cariera, continuand calatoria muzicala ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice si i-a facut cunoscuti in toate colturile lumii, cu vanzari de miloane de albume.”. Pe 24 iunie, pe scena Arenelor Romane, se vor auzi in premiera piesele de pe “Blackest Blue”, precum si piese Morcheeba deja foarte cunoscute si iubite de public.

Inaintea showului Morcheeba, pe scena vor urca special guest GOLAN.THIEVERY CORPORATION | 27 iunie 2022 | https://fb.me/e/2e2usDbH9

Thievery Corporation revin pe 27 iunie la Bucuresti pentru un live electrizant, cu full band, organizat de Emagic si The Fresh. Rob Garza si Eric Hilton au devenit cunoscuti in 1996, cand o piesa le-a fost inclusa pe una dintre compilatiile renumitilor DJi si producatori Kruder & Dorfmaister si au atins faima mondiala cu cel de-al treilea si cel mai popular album al lor - The Richest Man in Babylon. In cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a ramas unul dintre cele mai populare proiecte associate cu muzica electronica, cu un stil ce imbina elemente de dub, acid jazz, reggae, muzica clasica indiana, muzica din Orientul Mijlociu, hip hop, muzica electronica si muzica braziliana, inclusiv bossa nova. Initial cunoscuti pentru muzica abstracta, instrumentala, clasificata undeva intre trip-hop si jazz, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzand vocalisti si instrumente live, iar principiile DYI si mesajele lor pentru incluziune au devenit astazi din ce in ce mai relevante.SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX | 28 iunie 2022 | https://fb.me/e/29MwUsle4

Fenomenul pop-jazz Postmodern Jukebox continua concertele din cadrul turneului mondial inceput in 2021, sub egida “The Grand Reopening Tour” (“Marea Redeschidere”) si promite audientelor de pretutindeni o petrecere senzationala in stilul anilor ’20, cu un live performance ca pe vremea Marelui Gatsby! Ca toate showurile Postmodern Jukebox, concertul din cadrul “The Grand Reopening Tour” va aduce pe scena Arenelor Romane un ansamblu impresionant de muzicieni multi-talentati ce vor da viata compozitiilor lui Scott Bradlee. Turneului i se vor alatura, seara de seara, invitati-surpriza, ce vor face ca fiecare spectacol sa fie unic si imprevizibil – transformandu-l intr-una dintre cele mai incantatoare experiente muzicale live ale timpurilor noastre, dar si ale timpurilor apuse.PASSENGER | 1 iulie 2022 | https://fb.me/e/KXD2jmVk

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele sau de scena - PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a castigat un numar impresionant de premii pentru activitatea sa muzicala. Cu toate ca si-a pornit cariera cantand la colturile strazilor din UK, a ajuns in scurt timp sa umple stadioane din toata lumea, dupa ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima pozitie in topurile din mai multe tari si a atins succesul international, avand acum peste trei miliarde de vizualizari pe YouTube.

Dupa lansarea celui mai recent album - “Songs For The Drunk And Broken Hearted”, PASSENGER isi continua in 2022 turneul mondial cu trupa live, in care va interpreta piesele de pe ultimul album, dar si piese devenite deja clasice.


EMAGIC WEEK PASS poate fi achizitionat de la https://tickets.emagic.ro si de pe iaBilet, la pretul unic de 359 lei (+ comisioane) si iti ofera acces la Arenele Romane la patru evenimente:
  • Morcheeba + Golan (24 iunie) – abonamentul ofera acces la categoria General Access (in spatele zonei Golden Standing), cu locuri in picioare sau pe scaune, la alegere;
  • Thievery Corporation (27 iunie) – abonamentul ofera acces la categoria General Access (in spatele zonei Golden Standing), cu locuri in picioare sau pe scaune, la alegere;
  • Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox (28 iunie) – abonamentul ofera acces in tribune, in sectoarele G, H, I cu loc pe scaun;
  • Passenger (1 iulie) – abonamentul ofera acces la categoria General Access (in spatele zonei Golden Standing), cu locuri in picioare sau pe scaune, la alegere.
Abonamentul este transmisibil si poate fi folosit de oricine pentru acces in incinta fiecaruia dintre cele patru evenimente, ca tu sa il poti “shareui” cu alte persoane. Abonamentul va putea fi scanat la acces in fiecare dintre cele patru zile de concerte, cate o singura data per concert.

Emagic Week Pass poate fi achizitionat si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformei de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top