Noutăți și comunicate

Elton John Plays Jazz la Hard Rock Cafe

12 octombrie 2014
Elton John Plays Jazz la Hard Rock Cafe
Duminica, 12 octombrie 2014, incepand cu ora 22:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe pentru un concert spectaculos, unde trupa de Jazz CANTALOOP, alaturi cei mai talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti de Jazz vor canta unele dintre cele mai mari hituri ale legendarului cantaret Elton John.

ELTON JOHN, cantaretul legendar, starul flamboyant, castigator a nenumarate premii Grammy, a scris si interpretat din 1967 si pana in prezent, alaturi de partenerul sau muzical, Bernie Taupin, unele dintre cele mai mari hituri ale muzicii Pop.

Intr-o cariera de patru decenii, Elton John a vandut peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial, devenind unul dintre cei mai de succes artisti din istorie. Melodia sa Candle in the Wind 1997 a fost vanduta in peste 37 de milioane de exemplare, fiind cea mai bine vanduta melodie din istorie. A castigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, iar pentru muzica de film The Lion King / Regele Leu a primit in 1995 premiul Oscar si un Glob de Aur.

Elton John a fost inclus in anul 1994 in Rock and Roll Hall of Fame.

Trasand un arc peste timp si stiluri, trupa de Jazz CANTALOOP reuseste sa impresioneze din nou, dupa ce in 2014 au pus atat de inspirat in scena proiectul BEATLES'N'JAZZ, aducand - de data aceasta - un suflu proaspat, cu accente funk, soul sau latin asupra unor hituri precum Candle in the Wind, Yor Song sau Don't Let The Sun Go Down On Me. Si pastrand parca o parte din reteta succesului anterior, de data aceasta partitura vocala va fi asigurata de Ciprian Teodorescu si Viorica Pintilie

Alaturi de el, unii dintre cei mai talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti de Jazz din Romania (saxofonistul Costin Rosu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent in formule alaturi de Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian si (cu adevarat!) multi, mutli altii, Stefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionanta sensibilitate, Alex Borsan, pianist experimentat, rodat intr-un numar impresionant de colaborari celebre, si - nu in ultimul rand - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generatii de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru) ne asigura ca

. ..ELTON JOHN Plays JAZZ!!!


Biletele pentru concertul Elton John Plays Jazz din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- SENIA in Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100
- Hard Rock Cafe

Extra:
- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă