Noutăți și comunicate

Editia a doua Remember Florian Pittis

27 aprilie 2014
Editia a doua Remember Florian Pittis
Duminica, 27 aprilie 2014, incepand cu ora 17:00, Primăria Sectorului 3 organizează cea de-a doua ediție a concertului "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș ". Concertul va avea loc începând cu ora 17.00, pe Insula Pensionarilor din Parcul "Alexandru Ioan Cuza".

Flacăra aprinsă de Florian Pittiș în conștiința românilor continuă să ardă. Duminică, 27 aprilie 2014, în Săptămâna Luminată, spiritul "Moțului" va atinge, din ceruri, artiști și public laolaltă.

Evenimentul "Remember Florian Pittiș", organizat de Primăria Sectorului 3, a ajuns la cea de-a doua ediție. Golul lăsat de pierderea lui Florin Pittiș este, și în acest an, încărcat de flori alese, sădite în sufletul publicului de artiști prieteni și colegi: Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Teo Boar, Nicu Alifantis & Zan, Byron, Ducu Bertzi, Mihai Neniță, Constantin Neculae, Mircea Vintilă & Brambura - invitat special Alexandra Ușurelu, Alina Manole, Raul Kusak & Claudiu Purcarin, Jonathan David, Ovidiu Scridon & Silvan Stâncel.

Mircea Vintilă: "Florian Pittiș, un prieten și un artist formidabil. O personalitate puternică, un spirit tânăr, nonconformist. El iubea Rockul, el a fost promotorul Muzicii Tinere. Florian Pittiș - un model pentru generația noastră, pentru exuberanța, intensitatea cu care trăia viața".

Marius Bațu: "Ce vremuri!! Spiritul lui Moțu' va veghea și pe data de 27 aprilie 2014, când parte dintre cei cu care a colaborat se vor afla pe aceeași scenă în parcul Al.I.Cuza!"

Nicu Alifantis: "Glasul lui îmi umplea auzul până la durere, o plăcută și emoționantă durere, iar făptura sa cu contur medieval făcea să se reverse lumina peste toți din juru-i, învăluindu-ne cu o pace atât de deplină. Mulțumeam Celui de Sus că puteam respira același aer cu un astfel de Om "¦ Nu putea fi ceva mai minunat! La Mulți Ani, Moțule!"

Simbol al culturii românești și al dezideratului de libertate, mentor al mai multor generații, Florian Pittiș este descoperit și prețuit continuu de generațiile care vin. Evenimentul "Remember Florian Pittiș" aduce publicului emoția rară a unui concert de stare, în care artele se îmbină și trăirile transced planul concret, iar muzica devine lumina care radiază în suflete fericire.

Primăria Sectorului 3 vă așteaptă duminică, 27 aprilie, începând cu ora 17.00, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza", Insula Pensionarilor, să îl sărbătoriți pe Florian Pittiș.

Accesul publicului la acest eveniment este gratuit.




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top