Noutăți și comunicate

Ed Sheeran anunta primul concert in Romania

3 iulie 2019
Ed Sheeran anunta primul concert in Romania

Megastarul mondial Ed Sheeran a anunțat astăzi că a inclus România în seria de spectacole pe care le va susține anul viitor. Concertul din România va avea loc la Arena Nationala din Bucuresti in data de 3 iulie 2019, iar biletele se pot achiziționa începând cu 27 septembrie 2018, orele 12:00, de pe www.eventim.ro.
În perioada mai-august 2019, turneul nou-anunțat se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK. Vânzarea biletelor începe pe 27 septembrie 2018, la 10:00 ora Londrei, pentru toate spectacolele, anunță organizatorii concertulului, Barracuda Music (http://www.barracudamusic.at ), prin intermediul Events (www.events.ro ).

Aflat în prezent în turneul mondial pentru promovarea albumului ‘Divide’, Ed nu este doar unul dintre cei mai de succes artiști contemporani, ci și unul dintre cei mai solicitați. În cadrul turneului din această vară din UK, Ed a cântat în fața a peste 1,1 milioane de spectatori, inclusiv în patru seri pe stadionul Wembley din Londra, susținând astfel cel mai mare turneu al unui artist solo care a avut vreodată loc în UK.

Ed Sheeran - artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI) - și-a lansat cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide) în luna martie a anului trecut. Cantautorul unei întregi generații, Ed a continuat să domine topurile muzicale din toată lumea încă de la lansarea albumului. Cu vânzări de peste 15,5 milioane de albume până în prezent la nivel mondial, ‘÷’ (Divide) a dat naștere hiturilor "Shape of You (cel de-al treilea cel mai vândut single din toate timpurile în UK și piesa cu cele mai multe redări în streaming pe Spotify), Castle on the Hill, Galway Girl, hitul Nr. 1 de Crăciun în 2017 în UK, Perfect și Happier. Sheeran și-a lansat albumul de debut, ‘+’ (Plus) în 2011, acesta având vânzări de 10 milioane de unități și incluzând piesa de debut cu cele mai mari vânzări în UK din acel an, The A Team. În 2014, el a revenit cu cel de-al doilea album, ‘x’ (Multiply), aclamat de critici, și care a inclus hitul global Thinking Out Loud. ‘x’ a ajuns Nr. 1 în topuri pe ambele maluri ale Atlanticului și a fost recunoscut ca unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile de către The Official Charts Company - în prezent, acel album a vândut 16 milioane de copii în toată lumea, fiind certificat cu platină de 90 de ori pentru vânzări.

La finalul anului 2017, Ed a primit Ordinul de Excelență al Imperiului Britanic pentru serviciile sale aduse domeniilor muzicii și acțiunilor caritabile. A câștigat o gamă largă de premii pe parcursul carierei sale, inclusiv 4 premii Grammy, 4 premii Ivor Novello, 5 premii BRIT Awards, 6 premii Billboard Awards - și multe altele.


DESPRE POLITICA DE VÂNZARE A BILETELOR

Și, deoarece Ed și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia și a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate. La cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor.

Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea în zona de spectacol. Vă rugăm aduceți un document de identitate valabil și intrați la spectacol împreună cu prietenii și familia cu care ați achiziționat biletele.

Toți clienții sunt îndemnați să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afișată pe Edsheeran.com.

Pentru lista de întrebări și răspunsuri, vă rugăm accesați - Edsheeran.com sau eventim.ro

Parteneri media : PRO TV, Kiss FM si Adevărul.



Evenimente recomandate

Top