Noutăți și comunicate

E-Force lanseaza albumul The Curse

11 aprilie 2014
Trupa de origine canadiana E-Force revine in 2014 cu un nou album intitulat "The Curse" ce va fi lansat pe 11 aprilie 2014 la casa de discuri Mausoleum Records.

Odata cu lansarea albumului, trupa isi prezinta si noul line-up: Eric Forrest va fi insotit in turneu de Krof la baterie (membru care a participat si in turneul din 2005) si de Xav la chitara.

1-E-Force_lanseaza_albumul_The_C_Vox9wzM2B.jpgTracklist "The Curse"¦"
1. Invitation        
2. Perverse Media
3. Witch Work
4. Serpent's Kiss
5. Awakened
6. Psyclone
7. Devoured
8. Mass Deception
9. Your Beloved Hate
10. Infexxxous        
11. The Curse of the Cunt   

Exista si 3 invitati speciali pe album si anume Glen Drover (Megadeth, King Diamond), Kristian Niemann (Therion) si Vincent Agar (Yotangor).

Trupa canadiana E-Force a prins viata in 2001 cand basistul si in acelasi timp solistul Eric Forrest si-a incetat colaborarea cu celebrii Voivod, grup din care facea parte din 1994. Cu un stil thrash cu multiple influente, E-Force prezinta un sound in care se poate regasi amprenta Voivod pusa de Forrest, nelipsind in structura muzicii lor parti ce amintesc de Negatron, sau segmente progresive dintr-un peisaj comun cu cele folosite pe Phobos-ul canadienilor de la Voiod. De cele mai multe ori in concerte, E-Force isi adauga in playlist cateva piese de pe aceste doua albume Voivod. Trupa lui Eric Forrest a mai cantat de doua ori in in cadrul festivalelor Ost Mountain Fest, Rasnov si Metal Crush Party la Bucuresti.

Noul album poate fi precomandat de la urmatorul link:
http://www.music-avenue.net/mausoleum/detail.php?id=251152

Sursa : Cavalleria Events


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă