Noutăți și comunicate

E-Folk prezinta un concert Emeric Set in Club Mojo Brit Room

17 noiembrie 2009
E-Folk prezinta un concert Emeric Set in Club Mojo Brit Room
Marti, 17 noiembrie 2009, e-Folk va invita de la ora 20:30 in Club Mojo Brit Room la o seara de folk alaturi de Emeric Set.

In lume exista multe povesti. Cu siguranta muzica folk din Romania si artistii ce creaza aceasta muzica au o multime de povesti de spus.

Pentru cea de a 3-a seara avem o poveste cu SET. O sa ne intrebati cum cu SET? Ei bine da cu totii avem acasa seturi de pahare, seturi de farfurii si diferite obiecte casnice. Emeric Imre caci despre el vorbim are alaturi de el un SET de muzicieni profesionisti. Alaturi de el sunt in acest set Razvan Krivach (Chitara), Sorin Zamfir (Tobe), Gabriel Ghita (Clape) si Adelina Bolot (voce). Fiecare dintre ei sunt adevarati profesionisti in ceea ce fac, dar cand lor li se alatura Emeric Imre muzica devine ca de poveste. Dovada o fac numeroasele concerte sustinute, premiile castigate si nu in ultimul rand nominalizarea lui Emeric Imre la titlul de artistul anului la premiile Forever Folk 2009.

Noi cei de la e-Folk impreuna cu Clubul Mojo BritRoom o sa va convingem de cele mentionate mai sus in data de 17 noiembrie 2009 cu incepere de la ora 20:30 cand va asteptam la o seara de folk si povesti alaturi de Emeric Set.

Pretul unui bilet este de 15 lei, biletele putand fi achizitionate de la intrarea clubului.

Sunt alaturi de noi si le multumim pentru asta partenerii media: Radio3Net.ro, ForeverFolk.com, FolkBlog.ro, 4Arte, Metropotam.ro, InConcert.ro, iConcert.ro, muzicaBuna.ro, Mixul de Cultura.ro, Let'sRock.ro, Folk4me.ro.

Pentru contact & rezervari: 0751.288.307 / 0760.263.496
Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni Nr.14 (Fostul Backstage).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă