Noutăți și comunicate

Dyscarnate confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2020

23 septembrie 2019
Dyscarnate confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2020
Organizatorii Rockstadt Extreme Fest 2020 au anunțat o nouă trupă: DYSCARNATE [Death Metal] [Marea Britanie].

Povestea Dyscarnate începe în 2004, când scena underground din Marea Britanie a început să fie animată de acest nou proiect muzical definit de un death metal virulent, în care pot fi resimțite influențe ale Behemoth sau Dying Fetus. După o serie de show-uri locale, în 2008, Dyscarnate și-a lansat primul EP, "Annihilate to Liberate", care a adus trupei un contract cu Candlelight Records și Siege of Amida Records.

A urmat albumul de debut, intitulat "Enduring the Massacre" și produs în colaborare cu Chris Fielding (Primordial, Napalm Death), material ce a fost imediat completat de o serie de concerte alături de nume cunoscute, precum Cephalic Carnage, Psycroptic, Despised Icon sau The Black Dahlia Murder.

2012 a venit cu încă un material, numit "And So It Came to Pass", care a adus și mai multă recunoaștere trupei, ajutând-o să ducă mai departe mesajele death metal-ului prin turnee în țări de pe toate continentele - Australia, Europa, Asia, SUA, Canada, Israel sau Rusia.

Inspirația a continuat să îi anime pe cei trei membri ai Dyscarnate, efervescența creativă rezultând într-un nou album, "With All Their Might", primit cu entuziasm de fani și de critica de specialitate.


Line-up REF 2020

În acest moment, la Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt confirmate următoarele trupe: Kataklysm, Death Angel, The Black Dahlia Murder, Rotting Christ, Despised Icon, Mayhem, Kampfar, In The Woods..., Dyscarnate. Noi nume vor fi confirmate în curând.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top