Noutăți și comunicate

Dying Fetus si Goatwhore la Cluj Napoca

7 decembrie 2014
Dying Fetus si Goatwhore la Cluj Napoca
Duminica, 7 decembrie 2014, clubul Flying Circus din Cluj Napoca va fi gazda unuia din cele mai importante concerte de metal extrem din acest an. Astfel, pe scena clubului vor urca, pentru prima data in Romania, americanii de la DYING FETUS - trupa etalon a scenei de death metal international, in cadrul turneului european pe care acestia il intreprind alaturi de GOATWHORE.

Insotiti de DYING FETUS si GOATWHORE pe scena clubului clujan, Flying Circus, vor mai urca FALLUJAH si grupul britanic MALEVOLENCE.



Aflati pentru prima data in Romania, DYING FETUS reprezinta unul din cele mai importante nume de death metal din lume cu nu mai putin de sapte albume la activ.

Cel mai recent album, "Reign Supreme", inregistrat in 2012, sub egida Relapse Records, este considerat cel mai bun material discografic de pana acum al trupei.

In cei peste 20 de ani de existenta a trupei, acestia au urcat pe scena celor mai importante festivaluri de profil din lume si au participat in turneu alaturi de trupe precum: Kataklysm, Cannibal Corpse, Necrophagist si multi altii.

Anul acesta trupa va participa si la cel mai important festival din Marea Britanie, Download Festival, datorita unei campanii masive de promovare realizate prin retele de socializare, Facebook si Twitter

https://www.youtube.com/watch?v=E3Td8FXlOIo

Componenta DYING FETUS este urmatoarea:
- John Gallagher: Guitar, Vocals
- Sean Beasley: Bass, Vocals
- Trey Williams: Drums

http://www.dyingfetus.com
http://www.myspace.com/officialdyingfetus
http://www.facebook.com/DyingFetus



GOATWHORE - la fel ca si Dying Fetus, americanii se vor afla pentru prima data in Romania, trupa urmand sa isi promoveze noul material discografic "Constricting Rage Of The Merciless", album ce a fost lansat in data de 8 Iulie via Metal Blade Records.

Formati in anul 1997, trupa are la activ 5 albume de studio promovate in turnee alaturi de trupe precum: Morbid Angel, Behemoth, Inquisition etc.

http://www.goatwhore.net
http://www.facebook.com/thegoat666



FALLUJAH s-au format in anul 2007, stilul adoptat de acestia fiind Atmospheric Death Metal. Primul turneu al trupei a fost realizat in anul 2009 in timp ce primul album de studio, "The Harvest Wombs" a fost lansat in anul 2011.

http://www.facebook.com/fallujahofficial



Pentru Malevolence este cel mai de amploare turneu pe care britanicii urmeaza sa il sustina pana in prezent. Trupa sustine ca e reprezinta un hybrid al unor trupe precum Pantera, Biohazard si Lamb of God, sunetul trupei fiind remarcabil luand in considerare faptul ca media de varsta a trupei este situata la 20 de ani.

http://www.facebook.com/MalevolenceRiff



Biletele pentru concertul DYING FETUS, GOATWHORE, Fallujah si Malevolence vor fi disponibile incepand de saptamana urmatoare, punctele de vanzare ale acestora urmand sa fie anuntate in cel mai scurt timp. Biletele vor putea fi procurate la urmatoarele preturi:

"¢ 45 de lei - oferta speciala pentru primele 50 de bilete
"¢ 55 de lei - pana pe 15.11.2014
"¢ 65 lei - dupa 15 Noiembrie si in ziua concertului la intrare.

Pentru acest concert vor fi disponibile 400 bilete!

Evenimentul va avea loc duminica, 7 Decembrie, si va fi gazduit de Flying Circus (str. Iuliu Maniu 2).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top