Noutăți și comunicate

Dupa Thriller-ul lui Michael Jackson, Yanni - Acropolis este cel mai bine vandut videoclip din toate timpurile

7 aprilie 2014
Dupa Thriller-ul lui Michael Jackson, Yanni - Acropolis este cel mai bine vandut videoclip din toate timpurile
Anul acesta, Yanni concerteaza pentru a treia oara la Bucuresti, in data de 30 mai 2014, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00.

Unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni ai curentului "New Age", Yanni este un artist complex si controversat. Atat muzica sa cat si viata personala s-au aflat intotdeauna in atentia publicului. Nascut in Grecia, la 14 Noiembrie 1954, Yanni Chryssomallis a fost campion national de inot la varsta de 14 ani. La 21 de ani visa sa devina psiholog, pentru ca mai tarziu sa decida ca trebuie sa devina muzician.

La 35 de ani intra intr-o relatie cu celebra actrita Linda Evans (Dinastia), mai mare decat el cu 12 ani, si care pe parcursul celor noua ani de relatie a suferit masive operatii estetice pentru a-l pastra alaturi de ea pe mai tanarul sau partener.

Pana in 2009, Yanni nu a dedicat in viata lui o melodie cuiva; cea care intr-un final l-a facut sa iasa din tipar fiind vedeta de la Bollywood, actrita Malika Sheravat (35).

In plan profesional, Yanni este singurul artist care si-a riscat din banii personali suma de doua milioane de dolari pentru a produce show-ul "Yanni - Live at the Acropolis". Spectacolul a fost difuzat in 65 de tari si a fost vizionat de peste o jumatate de miliard de telespectatori. Astfel, dupa "Thriller"-ul lui Michael Jackson, "Acropolis" devine cel mai bine vandut videoclip din toate timpurile. Yanni este detinatorul a 35 de discuri de Aur si Platina si este singurul artist din vest caruia i s-a permis sa cante in Orasul Interzis, in 1997.

Yanni World Tour Video: https://www.youtube.com/watch?v=k7kUSm8sv3I


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă