Noutăți și comunicate

Dream walk with me - prima serie de articole vestimentare imprimate cu lucrari personale semnate de Costin Chioreanu

22 octombrie 2014
Dream walk with me - prima serie de articole vestimentare imprimate cu lucrari personale semnate de Costin Chioreanu
Fara a se abate de la stilul consacrat deja al artistului de a-si concepe proiectele grafice bazandu-si procesul creativ pe analize filosofice ghidate de gandire magica si orientari oculte, colectia de fata readuce in cotidian "visarea", un concept cu radacini arhaice.

Evident, nu este vorba de visarea cauzata de somn, ci despre visare ca o stare a mintii aflata la granita dintre constient si subcostient, acea stare psihica care ne pune in legatura cu Universul si cu ale sale cai nevazute. Visarea, in felul in care ea este prezentata aici are rolul de a mentine spiritul uman "treaz" si departe de somnul impus de catre societate si a sa realitate oferita si impachetata irezistibil mintii umane.

"Dream walk with me" nu ofera raspunsuri la intrebari existentiale, insa invita la trezirea spiritului. Forma sub care aceasta trezire se poate exercita este iarasi ceva lipsit de reteta, fiecare om in parte avand propria sa cale de a descoperi si a intelege lucrurile. Secretul este crezul celui care poarta cu el aceste simboluri, el devenind in sine un mesager al acestui concept in mijlocul oamenilor. Fara crez, acest demers isi pierde sensul, magia si mai ales efectul.

Despre acest proiect, Costin spune ca:

"Poate ca suportul pe care acest concept grafico-filosofic este prezentat pare cel putin hilar, fiind vorba de niste articole vestimentare imprimate cu lucrari ce ilustreaza o astfel de tema. Voi explica in cele ce urmeaza motivele care m-au condus aici. In vechime, straiele, fie ele ritualistice sau cele de zi cu zi, la majoritatea culturilor, inclusiv a noastra erau impodobite cu elemente vizuale care, dincolo de caracterul decorativ aveau o incarcatura filosofica, de foarte multe ori asemuita contemplarilor si rezultatelor analizei celor vazute si nevazute.

Nu cred in desacralizarea unor simboluri sau imagini atunci cand ele sunt puse pe hainele pe care le purtam zi de zi, doar pentru simplul fapt ca traim in ziua de azi. Nu trebuie sa traim exclusiv intr-un spatiu ancestral pentru a ne bucura de deschiderile noastre spirituale. Sunt ferm convins ca o putem face si aici, in oras, unde lupta pentru a ne mentine "treji" este mult mai apriga decat intr-un spatiu in care putem intra in contact mult mai usor cu spiritualitatea. Aici suntem bombardati zilnic de o lume senzoriala, ce ne indeparteaza de particularitatile noastre ca specie.

Despre lucrari nu o sa vorbesc foarte mult, pentru ca roul lor este de a comunica o informatie, ce va fi respinsa sau asimilata in mod particular, de fiecare om in parte. Prefer ca acel cod sa fie preluat de catre fiecare, extragandu-l direct din imagine, nu din explicatiile mele. Prima se numeste "Mother Earth, Father Sky", iar a doua, "The spider, creator of worlds". Ambele teme se regasesc ilustrate sub diverse forme la cele mai vechi civilizatii, la a caror cultura inca mai avem acces, noutatea fiind interpretarea personala a cuiva cu experienta lumii de astazi. Am vrut sa interpretez temele, folosind propriile viziuni, fara a prelua nimic din forma sub care ele au fost puse in trecut.

Vorbind strict despre articolele vestimentare alese pentru fiecare dintre sexe, am incercat sa oferim o gama speciala, cautand articole greu de gasit pe mesele de merchandise. Ma bucur ca am gasit solutii frumoase la aceasta problema de logistica, alaturi de prietenii de la "Stay Thirsty", chiar daca alegerea unor asemenea articole a crescut considerabil pretul de productie. Idea acestei mici colectii este de a oferi ceva special unor oameni speciali, incepand de la produsul in sine, pana la artwork-ul care il decoreaza si insemnatatea lui."

Colectia "Dream Walk With Me" va fi lansata oficial in cadrul Maximum Rock Festival (24-25 octombrie 2014, Bucuresti, Turbohalle). Standul Stay Thirsty va fi prezent in ambele zile ale festivalului, unde cei interesati vor putea sa si schimbe impresii cu designer-ul acestei colectii.

Puteti vedea intreaga colectie aici:
http://staythirsty.eu/
https://www.facebook.com/staythirsty.eu

Pe data de 24 octombrie 2014 incepe Maximum Rock Festival, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Vineri, 24 octombrie 2013 si sambata, 25 octombrie 2014, sunt asteptati, la Turbohalle, toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche Records, Universal Music/Get Music, Beauty Of Pain, Errana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu, "Dream Walks With Me".

Mai jos, va prezentam harta evenimentului:

2-Maximum_Rock_Festival_2014_-_H_uR3nw3QcFO.jpg

Programul final al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey 25 octombrie 2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity


Reamintim ca pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie
Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Turbohalle vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
In incinta Turbohalle va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
In sala de concert fumatul este interzis, pentru fumatori a fost creata o zona speciala, dotata cu bar, canapele si alte facilitati.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.
Primele persoane care ajung la locatie, vor primi gratuit Dvd-ul cu editia de anul trecut a Maximum Rock Festival!
De asemenea, primii ajunsi care au varsta de 18 ani sau peste vor primi din partea casei un shot deTatratea.

Toate produsele de la bar se achizitioneaza pe baza de jeton. Un jeton costa 3 lei. Jetoanele sunt nerambursabile.

Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un Dvd special. Dvd-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival

http://youtu.be/v6P5osDL_VE

Acestea sunt ultimele zile cand se mai pot achizitiona bilete si abonamente la preturi mai mici! Incepand cu 24 octombrie, acestea vor fi disponibile doar la locatie, la preturi diferite de cele promotionale. Mai multe informatii mai jos.

2-A_mai_ramas_o_singura_saptaman_SnENQs3r.jpg

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19, 5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21, 5 euro iar abonamentul 125 le / 28, 5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28, 5 euro - in limita stocului disponibil) - Sold Out!
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau de la sediul Promusic Events & Maximum Rock (str. Traian Demetrescu, nr.9, sect3, Bucuresti), pe baza unui act de identitate.

Afla mai multe despre regulamentul biletelor Aici.

Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro), sau Iabilet.ro

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de Dvd-ul Maximum Rock Festival 2013, un Dvd intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!


Cum ajungeti la venue:
Locatia Turbohalle este situata pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti

Mijloace transport:
- Metrou (statie: Păcii)
- Ratb: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
- Maxi-Taxi/Expres: 421, 458

Dupa ora 23, vor circula, din 30 in 30 de minute, autobusele de noapte. Mai multe informatii despre rutele acestora Aici.

Un eveniment sustinut de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti, Jack Daniels, Coca Cola si recomandat deSport Total Fm!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top