Noutăți și comunicate

Dream Theater și Foo Fighters câștigători Grammy 2022 la categoria rock

4 aprilie 2022
Dream Theater și Foo Fighters câștigători Grammy 2022 la categoria rock

foto: REUTERS
În discursul său, John Petrucci, chitaristul grupului, a declarat că de multe ori criticii obișnuiau să le spună că au melodii mult prea lungi, au semnături de timp ciudate sau includ prea multe solo-uri de chitară. Chitaristul a declarat că este bucuros că nu au ascultat acei critici, iar acum au câștigat un Grammy.

Dream Theater a câștigat Premiul Grammy la categoria „Best Metal Performance” (pentru piesa „The Alien”), în cadrul celei de a 64 ediție a premiilor Grammy.
Video: https://www.facebook.com/dreamtheater/videos/1597662373923201/

Vă reamintim faptul că trupa DREAM THEATER va ajunge la Arenele Romane din București, pe 29 mai 2022, în cadrul turneului “Top Of The World Tour - Europe 2022”, pentru a prezenta live publicului din România noul produs discografic intitulat „A View From The Top Of The World”, material lansat pe 22 octombrie 2021, prin InsideMusic.
Invitatul special în cadrul turneului este artistul canadian DEVIN TOWNSEND.

Evenimentul este organizat de Promusic Events și Maximum Rock, recomandat de Rock FM.

Bilete disponibile prin AmBilet.ro..

(2)dream-theater-si-foo-fighters-castigatori-grammy-2022-la-categoria-rock_13728f.jpgCei de la trupa Foo Fighters au câștigat trei premii la Premiile Grammy 2022, la doar o săptămână după moartea neașteptată și bruscă a bateristului lor, Taylor Hawkins.

Trupa a primit cel mai bun album rock pentru Medicine at Midnight, cea mai bună interpretare rock pentru piesa de deschidere, Making A Fire și cel mai bun cântec rock pentru Waiting On A War.

Prezentatorul Jimmy Jam a acceptat premiile în lipsa trupei, „cu rugăciuni către cei dragi”.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top