Noutăți și comunicate

Dream Theater anunță revenirea toboșarului Mike Portnoy

26 octombrie 2023
Dream Theater anunță revenirea toboșarului Mike Portnoy
Cei de la Dream Theater au anunțat revenirea toboșarului Mike Portnoy în cadrul trupei! Trupa va merge în studio pentru a începe să lucreze la cel de-al 16-lea album de studio, și primul alături de Mike de la albumul Black Clouds & Silver Linings, din 2009!
Înțeleg decizia Dream Theater de a-l aduce înapoi pe Mike Portnoy în acest moment. După cum am spus din prima zi, locul meu nu era să ocup toate rolurile pe care Mike le-a avut în trupă. Trebuia să cânt la tobe pentru a ajuta trupa să continue. Rolul meu principal de a menține spectacolul nostru live să funcționeze strâns noapte de noapte a fost o experiență intensă și plină de satisfacții. Din fericire, am experimentat cântând muzică cu acești muzicieni emblematici, precum și câteva momente distractive pline de umor. De asemenea, mi-a plăcut foarte mult să petrec mult timp cu echipa. Și apoi mai este si GRAMMY-ul, care a venit cu o satisfacție uimitoare. Fanilor: vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați primit într-un mod grozav. Prețuiesc pozele pe care le am cu voi toți. În cele din urmă, iubesc cu adevărat trupa, echipa și conducerea și le doresc toate cele bune lor și întregii organizații.
Mike Mangini
Felul lui Mike Mangini de a cânta la tobe este dintr-o altă lume și sunt extrem de recunoscător pentru timpul lui petrecut alături de noi, în Dream Theater. Sunt foarte mândru de toată muzica uimitoare pe care am făcut-o împreună, care a culminat cu primul nostru GRAMMY anul trecut și de nenumăratele momente magice pe care le-am împărtășit pe scenă în ultimii 13 ani. Îi doresc mult succes în viitoarele sale eforturi muzicale. Sunt incredibil de încântat să-l întâmpin pe Mike Portnoy înapoi în Dream Theater! În calitate de membru fondator original, prieten de multă vreme și baterist incredibil de talentat și creativ, știu că revenirea sa va aduce un spirit reînnoit, pasiune și energie în DT pe care noi toți, inclusiv fanii noștri, le vom primi cu bucurie. Abia aștept să ne suflecăm mânecile și să ne întoarcem împreună în studio!
John Petrucci
Este grozav să fii din nou la forma inițială cu bateristul nostru original, Mike Portnoy. Am început să cântăm împreună în urmă cu aproape 40 de ani și sunt încântat să văd ce va ieși din această următoare fază a Dream Theater pentru viitor. Îi doresc numai bine lui Mike Mangini pentru tot sângele, transpirația și lacrimile pe care le-a pus în DT în timpul mandatului său de 13 ani cu trupa.
John Myung
Avându-l cu noi pe Mike Mangini în toți acești ani a fost, pur și simplu, o călătorie grozavă. Este unul dintre cei mai uimitori și mai talentați toboșari cu care am avut plăcerea să lucrez. Mulțumesc Mike. Viața este o călătorie foarte ciudată și cred că asta este ceea ce o face cu atât mai interesantă și mai captivantă. Să-l avem înapoi pe Mike Portnoy în trupă este exact locul unde ar trebui să fim în acest moment. Lucrurile au un mod de a merge într-un cerc complet și, în acest caz, are perfect sens. Sunt încântat de perspectivele reînnoirii acestei formule clasice DT. Pot spune cu absolută încredere că aceasta va fi ultima încarnare a DT, cu multe capitole care urmează să fie scrise în viitorul nostru. Mai departe si in sus, baieti!! Bine ai revenit MP.
James Labrie
Mike Mangini este unul dintre cei mai excepționali bateriști de pe pământ și mă simt privilegiat că am ajuns să creăm un întreg corp de lucru cu el. Voi fi mereu recunoscător pentru timpul pe care l-am împărțit în universul Dream Theater. Suntem atât de încântați să reunim familia de bază Dream Theater. Există o rezonanță de spirit și viziune care este unică și depășește cuvintele în relația noastră cu Mike Portnoy. Pe scenă și în afara ei, nu se poate nega magia care se întâmplă atunci când suntem împreună. Sunt recunoscător că avem ocazia să lucrăm din nou împreună ca Dream Theater și aștept cu nerăbdare să împărtășim entuziasmul și pasiunea noastră cu fanii noștri minunați pentru o lungă perioadă de timp de-acum încolo.
Jordan Rudess
Sunt copleșit de bucurie că mă întorc acasă și mă reîntâlnesc cu frații mei! Există atât de multă istorie împărtășită între noi toți… atât de multe amintiri, atât de multă muzică… să ne gândim că ne apropiem de 40 de ani de când a început această călătorie! Ideea de a crea muzică nouă împreună este atât de interesantă și abia aștept să ies la drum și să cânt live pentru o generație cu totul nouă de fani care nu au putut să vadă vreodată acest lineup până acum... Nu există niciun loc ca acasă!!
Mike Portnoy
Oare când îi vom reîntâlni într-un concert în România? Only time will tell.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top