Noutăți și comunicate

Dream Theater anunta lansarea unui Blu-Ray/Dvd

21 august 2014
Dream Theater anunta lansarea unui Blu-Ray/Dvd
Dream Theater - titanii metalului progresiv nominalizati la premiile Grammy - au anuntat lansarea materialului "BREAKING THE FOURTH WALL (LIVE FROM THE BOSTON OPERA HOUSE)", un set Blu-Ray / DVD LIVE al trupei sustinut o singura data la Boston Opera House pe 25 martie 2014.

Produs de catre John Petrucci, filmat si regizat de Pierre și François Lamoureux, și mixat și masterizat de Richard Chycki, BREAKING THE FOURTH WALL (LIVE FROM BOSTON OPERA HOUSE) dureaza peste 2 ore, capturand o seara speciala, care a inclus aparitii ale unor invitati de la The Berklee College of Music Orchestra and Choir. Albumul va fi lansat pe 30 septembrie.

Colectia va fi disponibila în configurații multiple, inclusiv Blu-Ray, un set de 2 DVD-uri, și un pachet webstore deluxe exclusiv Blu-Ray / 3 set-uri CD cu poster, toate disponibile în prezent pentru pre-comanda prin intermediul magazinului web Roadrunner Records.

Mai mult decât atât, Dream Theater au prezentat in premiera videoclipul pentru piesa " The Looking Glass" (LIVE), luat din spectacolul live de la Boston Opera House, videoclip pe care il puteti urmari in continuare:
https://www.youtube.com/watch?v=DI7E_QvetVM&feature=youtu.be

John Petrucci a comentat cu privire la evenimentul special spunând: "În multe privințe, aceasta a fost o intoarcere acasa pentru trupa, având în vedere istoria originilor și legăturilor pe care Dream Theater le are cu Berklee. Cu John și cu mine fiind absolventi si Mike care a fost profesor la Colegiu de 10 ani, am văzut oportunitatea de a canta pe aceeasi scena împreună cu elevii Berklee ca un fior extraordinar și onorabil. Suntem extrem de recunoscatori pentru munca fiecăruia în a face acest eveniment special o realitate și pentru toți cei care au participat." El a continuat, " Toti instrumentiștii Berklee College și soliștii vocali au făcut o treabă remarcabilă în acea noapte și a fost minunat să avem unul dintre elevii săi, Eren BașbuÄŸ ca orchestrator si organizator în direct la Opera după ce a facut parte din cea mai recentă lansare a noastra de studio în aceeași capacitate.

Dream Theater a avut întotdeauna o conexiune buna cu orașul Boston și am știut că pe fundalul frumoasei Opere aceasta s-ar sfârși prin a fi o oprire istorica pe al nostru turneu "Along For The Ride" și o seară ce cu siguranta a meritat sa fie capturata pe film. Frumos filmat si regizat de Pierre Lamoureux și strălucit mixat și masterizat de Richard Chycki, acesta este în opinia mea, un eveniment major in cariera noastra de aproape 30 ani ca o trupa. Asteptam cu nerabdare lansarea sa in aceasta toamna si chiar sper că toată lumea sa se bucure de acest lucru! "

Anul trecut Dream Theater a castigat o nominalizare Grammy pentru "Cea mai buna interpretare Metal", pentru single-ul "The Enemy Inside" de la albumul curent (lansat pe 24 septembrie 2013 la Roadrunner Records). "DREAM THEATER" a făcut un debut spectaculos in toamna anului trecut, aflandu-se in fruntea Billboard-ului "Hard Rock Albums" în timp ce în același timp intra pe pozitia # 7 pe Billboard 200. Poziția extraordinara in grafic a marcat al treilea debut consecutiv top 10, și a fost gasit, de asemenea, "DREAM THEATER" intrand in Top 5-uri în Japonia, Germania, Italia, Canada, Argentina, Elveția, Olanda, Finlanda și, ca și primele 10 de debuturi în Danemarca, Austria, Norvegia și, cu debuturi de cariera mari in Marea Britanie si Australia. Trupa a anuntat recent noi date pentru turneu care le vor aduce show-ul live spectaculoase în America de Sud, Asia și Australia mai târziu în această toamnă.

Pentru ultimele stiri, date de turneu si informatii privind biletele, puteti vizita http://www.dreamtheater.net/tour.

Pentru mai multe informații despre DREAM THEATER, vizitați:
http://www.dreamtheater.net
http://www.facebook.com/dreamtheaterofficial
https://twitter.com/dreamtheaternet
http://instagram.com/dtimages#
http://www.myspace.com/dreamtheater
http://www.youtube.com/dreamtheater
http://www.roadrunnerrecords.com


Evenimente recomandate

Top