Noutăți și comunicate

Dream Theater a lansat videoclipul piesei 'Transcending Time'

29 ianuarie 2022
Dream Theater a lansat videoclipul piesei 'Transcending Time'
Cei de la Dream Theater au lansat videoclipul oficial al piesei „Transcending Time”.
„Transcending Time” este al patrulea videoclip lansat de pe cel mai recent album al trupei și este o creație CGI (imagine generată de computer) a colaboratorului de lungă durată Wayne Joyner. Piesa a fost preferata fanilor de la lansarea albumului și este cea mai scurtă, având doar 6 minute și 24 de secunde.
https://www.youtube.com/watch?v=LbzrxFRCyAk
James LaBrie, John Petrucci, Jordan Rudess, John Myung și Mike Mangini împărtășesc o legătură unică cu una dintre cele mai pasionate baze de fani din lume, ca evidență fiind cele două nominalizări GRAMMY și 15 milioane de albume vândute în toată lumea.

Dream Theater a lansat albumul „A View From the Top of the World” pe 22 octombrie 2021, iar în săptămâna lansării a ajuns pe locul 1 în topurile actuale Hard Music, pe locul 2 în Current Rock Album Charts și a debutat pe locul 52 în Billboard 200. De asemenea, a ajuns pe locul 1 în topul iTunes Store Top Albums Metal, pe locul 1 în Top Rock Albums, pe locul 4 în iTunes Top Albums All Genres și pe locul 2 în Amazon Best Sellers in Rock (în format CD), fiind depășit doar de Beatles cu varianta re-editată „Let It Be.”

Dream Theater a lansat până acum trei videoclipuri oficiale de pe albumul nou: The Alien, Invisible Monster și Awaken the Master.
Vă reamintim că trupa Dream Theater va avea concert și în România pe 29 mai 2022 la Romexpo, București cu Devin Townsend ca invitat special. (info aici)

Puteți achiziționa biletele de pe AmBilet.ro: https://www.ambilet.ro/tc-events/dream-theater-top-of-the-world-tour/

Concertul este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock Romania, recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă