Noutăți și comunicate

Dragoste in 3 cu Alina Manole la Sibiu si Cluj-Napoca

23 noiembrie 2011
Dragoste in 3 cu Alina Manole la Sibiu si Cluj-Napoca
In data de 23 noiembrie 2011, la Sibiu, și 24 noiembrie 2011, in Cluj-Napoca, două orașe ardelenești cu tradiție în gustul de muzică bună, vor gazdui muzica Altfel, cu subiecte tabu, a primei cântărețe folk-jazz din România, Alina Manole.

Alina Manole prezintă publicului din Sibiu și Cluj noul său album, "Dragoste în 3" lansat în această toamnă la Teatrul Nottara din Capitală.

În linia textelor pe care le scrie și care activează zona "interzisă" a relațiilor de iubire, albumul se prezintă ca o provocare la adresa Adevărului pe care cei mai mulți dintre noi refuzăm să-l recunoaștem atunci când intensitatea iubirii scade sau când ne alimentăm viața cu secvențe de dragoste dincolo de normele sociale acceptate.
Piesele Alinei au fost numite de multe ori "incomode", dar atmosfera concertelor ei este elegantă, specială, pe alocuri jucăușă și ironică, definind universul feminin căruia i se subscrie artista.

Avându-i ca invitați pe pianistul Raul Kusak (un muzician excepțional care activează atât în zona trupelor consacrate cât și în zona blues-jazz) și pe Claudiu Purcarin (sau Nașu' de la Sistem, un tobosar minunat a cărui ritmică poate fi auzită și pe întregul album "Dragoste în 3"), Alina Manole va oferi încă o dată publicului din Sibiu și Cluj-Napoca magia cuvintelor și a unei muzici de clasă, într-un stil pe care artista l-a introdus și consacrat în România.

Concert "Dragoste în 3" - Sibiu - 23 noiembrie 2011 - Atrium Café, ora 21:00, bilet de intrare 25 de lei
Concert "Dragoste în 3" - Cluj-Napoca - 24 noiembrie 2011 - Diesel Club, ora 20:00, bilet de intrare 25 de lei
Formula de concert: Alina Manole (voce, chitară), Raul Kusak (claviaturi), Claudiu Purcarin (tobe)

Primul single extras de pe albumul Dragoste în 3 - "Ea nu mă știe".

Sursa : MHO Comunicare



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top