Noutăți și comunicate

Dr House (Hugh Laurie) With The Copper Bottom Band, in premiera in Romania

12 iulie 2014
Dr House (Hugh Laurie) With The Copper Bottom Band, in premiera in Romania
Sambata, 12 iulie 2013, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati la un concert Hugh Laurie with the Copper Bottom Band la Sala Palatului din Bucuresti.

Phoenix Entertainment, cu sprijinul Euforia TV si al Trustului Intact, are onoarea de a facilita prima intalnire dintre Hugh Laurie si publicul roman.
Carismaticul Doctor House din serialul cu acelasi nume isi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obisnuit.

Actorul britanic a intrat in Cartea Recordorilor de doua ori: drept cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul "Dr. House", cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, "Didn't it rain", si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial si in Europa, in aceasta vara.

Actorul, scriitorul si muzicianul, impreuna cu The Copper Bottom Band, va sustine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00.

Hugh Laurie With The Copper Bottom Band - un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia TV si Trustul Intact.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti si online pe http://www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei - categoria VIP, 260 de lei - categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a.


Evenimente recomandate

Top