Noutăți și comunicate

Doua zone de camping la Rockstadt Extreme Fest 2018

20 iulie 2018
Doua zone de camping la Rockstadt Extreme Fest 2018
Rockstadt Extreme Fest va dispune si in acest an de doua zone de camping extinse, pregatite intocmai conform dorintelor publicului.

Prima zona de camping va ramane cea deja cunoscuta, pozitionata pe terenul de fotbal aflat in imediata apropiere a festivalului, denumit Camping 1 (stadion).
Zona Camping 1 - Rockstadt Extreme Fest 2018
A doua zona de camping este situata la aproximativ 3 km fata de zona de festival, intr-un spatiu ferit si izolat, denumit Camping 2 (harta este afisata mai jos).
Zona Camping 2 - Rockstadt Extreme Fest 2018
Pentru zona de rulote, caravane, motociclete etc, exista varianta accesibila in Camping 2.
Pentru o deplasare cat mai usoara, vor exista microbuze ce vor face legatura gratuit dintre zona de camping 2 si festival.
Ca in fiecare an, campingul va fi dotat cu toate utilitatile necesare si anume: dusuri cu apa calda, toalete, lavoare, iluminat.

Accesul in zona de camping, se va putea face numai achizitionand un bilet.
Biletul de camping se achita separat de abonamentul pentru festival, de catre fiecare persoana, si se poate cumpara de la CASA de BILETE situata la intrarea in perimetrul de festival, in orice zi din perioada desfasurarii evenimentului.
Accesul in zona de camping se va face incepand cu ora 12:00 in prima zi de festival, Joi 2 August, urmand sa fie eliberat in ultima zi de festival pana in ora 12:00 (ziua urmatoare a ultimei zile de concerte), Luni 6 August.
Casa de bilete se deschide la ora 10:00, iar incepand cu aceasta ora va puteti achizitiona passurile pentru camping, pretul fiind 50 Lei de persoana, pass valabil pentru toate cele 4 zile de campare pe intreaga perioada de festival.
Incepand cu 2 August se poate achizitiona si biletul pentru festival, la pretul unic de 300 Lei.
La fel ca si in precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Camparea se va face in limita perimetrului marcat si va rugam sa lasati spatiu suficient atat pentru circulatie cat si pentru colegii vostri de teren!

Buna desfasurare a activitatii in zona de camping, va depinde de urmatorii factori:
- Pentru a asigura accesul serviciilor de urgenta cat si un spatiu cat mai incapator pentru toti cei ce doresc sa foloseasca spatiul de camping, va rugam sa asezati cat mai uniform corturile.
- Sunt suficiente dusuri pentru intregul camping, cu rugamintea sa NU aruncati gunoaie sau alte obiecte personale in dusuri, fapt ce ar ingreuna curatarea lor zilnica cat si functionarea lor. Exista cosuri de gunoi amplasate in camping.
- Va rugam aveti in vedere faptul ca exista sanse ca la un moment dat sa nu mai existe locuri disponibile in Camping 1, motiv pentru care apelam la public pentru o amplasare cat mai uniforma a cortului, oferind astfel spatiu si "vecinilor de camping.
- Dusurile si apa calda: atat timp cat nu se abuzeaza de apa calda si nu se pierde foarte mult timp acolo, este de inteles ca acel boiler(centrala) nu poate sa functioneze la o capacitate de centrala termica de mare capacitate. Intretinerea acestora sau interventia oamenilor de serviciu se face ori de cate ori este nevoie si in timpul de care dispune fiecare.
- Nu se pot pastra locuri in camping si nu se fac rezervari.
Nu exista posibilitatea de inchiriere cort.

Va rugam sa consultati pagina cu reguli festival si camping, de pe site oficial aici: www.rockstadtextremefest.ro
Pentru alte detalii sau informatii va stam la dizpozitie la adresa de mail: info@rockstadtxtremefest.ro
Va multumim si va dorim distractie extrema la festival.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă