Noutăți și comunicate

Doua piese noi Pain of Salvation

2 octombrie 2011
Doua piese noi Pain of Salvation
Trupa Pain of Salvation a prezentat două piese noi,"1979" și "Through The Distance", în cadrul emisiunii Byhetsmorgon de la postul TV4 la care formația a fost invitată. Piesele sunt extrase de pe ultimul album de studio, intitulat "Road Salt Two", material lansat în data de 26 septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri InsideOut Music.


Pain%20of%20Salvation%20-%201979

Pain%20of%20Salvation%20-%20Through%20the%20distance 2-AscultaonlineConditioned-p_75414.jpgReamintim că în data de 9 octombrie 2011 se va organiza la București Romanian Rock Meeting. Formațiile participante la acest eveniment sunt Pain of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda), White Walls (România) și Goodbye To Gravity (România). Evenimentul este organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock și va avea loc la Arenele Romane din București.

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/rockmeeting

Oferta prelungita pentru fanii muzicii rock
http://www.maximumrock.ro/pages/stiri/Oferta_prelungita_pentru_fanii_muzicii_rock.php


Biletele pentru Romanian Rock Meeting se pot achiziționa din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:

- 48 lei pana la data de 3 august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
- 125 lei (Special 2 persoane) / Oferta prelungită
- 78 lei în perioada 4 august - 30 septembrie 2011
- 85 lei în perioada 1 octombrie - 8 octombrie 2011
- 95 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achiziționează DOAR la intrarea în locația evenimentului.

Eveniment susținut de: XLAB Solution, Ciuc Premium 
Recomandat de : RockFM
Parteneri: Metalhead.ro, Metalfan,ro, Let's Rock, Rockstage.ro, I Concert.ro, Magomedia.ro, Radio 3 Net "Florian Pitis", Radio Nord Est Iasi, Port.ro, Welcome 2 Cluj, Cartea de nisip, Rock4u.ro Romania Rock Radio, Blackhawk Security, Spard Team, Metalsupport.ro, 4arte.ro

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.promusicprod.ro
http://www.maximumrock.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top