Noutăți și comunicate

Doua noi formatii confirmate la Old Grave Fest 2015

14 mai 2015
Doua noi formatii confirmate la Old Grave Fest 2015
Pe 9-10 octombrie 2015, in Club Fabrica,  Romanian Thrash Metal Club are placerea de a anunta ca legendele death-thrash metal Agressor (Franta) si Baphomet's Blood se vor alatura editiei din acest an a Old Grave Fest.La sfarsitul anilor '80, un grup de formatii franceze aflate la frontiera intre thrash si death metal au luat cu asalt scena internaționala. Agressor, Loudblast, Mercyless si Massacra erau nume ce se aflau pe buzele tuturor fanilor metalului extrem. Cu trecerea timpului, albumul de debut Agressor, Neverending Destiny (1990 - Noise Records), a dobandit statutul de clasic al genului, mentionat ca o influenta majora de muzicieni precum Proscriptor de la Absu. In incercarea de a adauga o masura de haos controlat si, de asemenea, melodie la stilul agresiv al thrashului teutonic, cvartetul francez a creat un amestec unic de death si thrash metal, o reteta pe care o va aplica cu succes pe albumele ulterioare: Towards Beyond (1992), Symposium of Rebirth (1994), Medieval Rites (2000) si Deathreat (2006). Agressor sunt o trupa live excelenta si dupa aproape trei decenii de activitate vor avea primul lor spectacol in Romania si, din cate stim, primul in intreaga zona. Asa ceva nu trebuie ratat!Tot in premiera va veni in Romania Baphomet's Blood, in acest moment unul din cei mai importanti exponenti ai efervescentei scene italiene de heavy/speed/thrash. Fanatici ai vitezei, Baphomet's Blood practica un speed metal incendiar si satanic, aflat stilistic sub semnul unor mari clasici ca Exciter, Razor si, bineinteles, Motorhead (in special la capitolul voce). Entuziasti cat cuprinde, dar maestri precisi in compozitii si executie, italienii au deja la activ 3 albume si 2 EPuri, fiecare cu un impact notabil in underground, la vremea lansarii. Si daca primul album s-a remarcat prin puternice accente thrash, in urmatoarele speedul Baphomet's Blood s-a infuzat din ce in ce mai mult cu elemente de heavy metal clasic (multe, multe riffuri cu aroma subtila de Judas Priest), ramanand insa la fel de nervos si de exuberant ca in prima zi. Condusi de vocalul/chitarist Necrovomiterror, pe care unii dintre voi si-l vor aminti drept bateristul maniac din teribilul show BLASPHEMOPHAGHER de acum 3 ani, BAPHOMET'S BLOOD se anunta drept una dintre principalele atractii ale OGF 2015.In acest moment, lineup-ul este urmatorul: Deströyer 666 (Australia), Agressor (Franta), Dead Congregation (Grecia), Darkened Nocturn Slaughtercult (Germania), Obliteration (Norvegia), Baphomet's Blood (Italia), Nekromantheon (Norvegia), Violentor (Italia), Mörbid Carnage (Ungaria), Pyre (Rusia), Tyrant Goatgaldrakona(Ungaria), Void Moon (Suedia), Slaughtbbath (Chile) si Turbocharged (Suedia).

OLD GRAVE FEST (Romanian Thrash Metal Fest IV) se va desfasura in Club Fabrica (Bucuresti) pe data de 9 si 10 Octombrie 2015. Abonamentele puse in vanzare la pretul de 110 lei sunt disponibile online pe http://www.rtmc.ro/tickets/ si pe http://www.iabilet.ro. Ele pot fi de asemenea cumparate in format fizic in magazinele UMAN, MUZICA si Perfect Tour, in Private Hell bar (Bucuresti, str. Soarelui nr. 5), in Perdido Station (Craiova, str. Petre Carp nr. 27) sau prin Titus Constantinescu (Bucuresti).

Old Grave Fest 2015 editia a 4-a, organizat de Romanian Thrash Metal Club, este singurul festival de metal din Romania creat de o asociatie a fanilor, pentru fani.

Agressor
http://www.agressor.fr/ 
https://www.facebook.com/agressor.fr 
https://www.youtube.com/watch?v=pV4ZbnkgfG4 

Baphomet's Blood
https://www.facebook.com/pages/Baphomets-Blood-official/116241875112834 
https://www.youtube.com/watch?v=gHQ40xzjXlA


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top