Noutăți și comunicate

Doua concerte Hooverphonic in Romania la toamna, in formula originala

12 martie 2021
Doua concerte Hooverphonic in Romania la toamna, in formula originala
Update: Concertul Hooverphonic va avea loc pe 24 mai 2022 de la Arenele Romane din Bucuresti. Detalii aici.
Hooverphonic va sustine 2 concerte in Romania: pe 7 octombrie 2021 la Kruhnen Musik Halle din Brasov, si pe 8 octombrie 2021 la Arenele Romane din Bucuresti (open air). Biletele se pun in vanzare pe 12 martie 2021 la ora 10:00. Primele bilete au pret special earlybird.

Hooverphonic vin din Belgia si in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinand trip hop-ul cu rockul alternativ si cu muzica electronica. Cel mai recent material discografic este 'Looking For Stars' care a fost lansat in 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.
In 2020 Hooverphonic trebuia sa reprezinte Belgia la concursul Eurovision insa acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Concertul va fi marcat mai ales de reintoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scena alaturi de Hooverphonic din 1997 pana in 2008. Aceasta a revenit in trupa in Noiembrie anul trecut iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese 'Mad About You' care implinise 20 de ani. Reintoarcerea lui Geike a venit natural, avand in vedere ca multi fani ai trupei i-au simtit lipsa.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top