Noutăți și comunicate

Doua concerte Eternal Fire si Vathos, la Targu Jiu si la Timisoara

19 - 20 octombrie 2018
Trupele Eternal Fire si Vathos ajung pentru prima data la Targu Jiu (19 octombrie 2018 - in Club Piano) si la Timisoara (20 octombrie 2018 - in Club Capcana), in cadrul unui show black metal divers si surprinzator! La Timisoara seara va fi deschisa de formatia Unity of Opposites din Arad. Pentru aceste evenimente, biletele vor putea fi achizitionate doar in seara evenimentului de la intrarea in club, la pretul de 15 lei pentru Targu Jiu si 20 lei pentru Timisoara.



Mini-turneul va prezenta un preview al noului album Eternal Fire, care marcheaza o tranzitie a stilului, cu un plus de agresivitate si complexitate, dezvoltand conceptul alchimiei si transcendentei intre spirit si materie.

Evenimente pe Facebook:

Targu Jiu : https://www.facebook.com/events/2010640672357271/
(1)DouaconcerteEternalFiresi_PY629K2T.jpg
Timisoara : https://www.facebook.com/events/221959355309095/
(2)DouaconcerteEternalFiresi_f88xoUIF.jpg


ETERNAL FIRE (Bucuresti)
Canal youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAC5FmsS1QX-sSs909Qyj8g

Eternal Fire abordeaza stilul black metal melodic, cu influente simfonice, dezvoltand un proiect ce a capatat contur in formula actuala in toamna anului 2015.
Primul material discografic - EP-ul Beyond Frozen Streams - a fost lansat in iunie 2015, compus din patru piese avand ca teme principale mituri si legende, ritualuri de trecere, natura, sentimente si trairi.

COMPONENTA :
Vali (voce), Horia (chitara), Florin (chitara), Gopo (chitara bass), Emi (tobe), Andreea (clape).



VATHOS (Bucuresti)
Canal youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEMlZFZvAzqfuSVzixTphSA

Trupa tanara care abordeaza stilul post black metal incorporand influente din diferite sub-genuri ale metalului.
Temele abordate sunt conditia psihicului, natura omului si diferentele etice.
De la intregirea formulei actuale, in vara anului 2017, si pana in prezent se lucreaza din greu pentru viitorul si primul album discografic lansand primul single, "Curse of Apathy" urmat de al doilea single, "Shape of.." primind reactii pozitive din partea trupelor locale, organizatorilor cat si a publicului.
Primul concert al trupei a fost alaturi de Between Colors, Downfall si As I Fall in data de 2 februarie 2018.
Trupa urmeaza sa concerteze pentru Batushka in cadrul turneului lor European "End of Litourgiya European Pilgrimage" alaturi de W.E.B. (Malta) si MartyriuM.
COMPONENTA : Radu (Voce), Ducu (Chitara), Alex (Chitara), Dany (Chitara Bass), Gigi (Tobe)



UNITY OF OPPOSITES (Arad)
Canal youtube: https://www.youtube.com/cha…/UCiyIqfCJCqHFakDd71Z6Pzw/videos

Unity of Opposites este rezultatul unui proiect nascut acum patru ani, care si-a propus de la bun inceput abordarea muzicii intr-o viziune cat mai naturala, lipsita de absolut orice rigoare - de aici si spectrul larg de influente. In sine formatia nu doreste incadrarea in absolut nici un gen si lasa la aprecierea ascultatorului incercarea de a defini miscarea.
In mod cert, scopul acestui proiect, transformat incetul cu incetul in ceva tot mai serios, este exprimarea intr-o forma artistica a tuturor starilor sufletesti, cu implicatiile lor sociale, psihologice si filosofice.
In momentul de fata Unity of Opposites se afla in procesul de inregistrare a unui material de 9 piese, material care contine si prima expunere online a trupei sub forma unui clip de promovare - "Apologize".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top