Noutăți și comunicate

Doua categorii de bilete sold out la showul Anneke Van Giersbergen si Arjen din Hard Rock Cafe

12 februarie 2015
Doua categorii de bilete sold out la showul Anneke Van Giersbergen si Arjen din Hard Rock Cafe
Fosta solista The Gathering, Anneke Van Giersbergen alaturi de mintea din spatele Ayreon, Arjen Lucassen, vor canta la Bucuresti pe 19 februarie 2015, la Hard Rock Café, in cadrul unui show din turneul "The Gentle Storm Acoustic" oferit de METALHEAD.

Biletele cu loc s-au epuizat dar mai gasiti la vanzare bilete fara loc pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.eventim.ro (doar bilete fara loc) si in retelele iaBilet si Eventim.

Turneul vine in pregatirea albumului pe care cei doi urmeaza sa-l scoata impreuna, album ce va fi lansat pe 23 martie 2015 si care va purta numele de "The Diary".

Albumul va fi o productie epica pe masura numelui Ayeron si va avea doua CD-uri, primul cu variantele metal ale pieselor iar al doilea plin cu aranjamente mai domoale. Se zvoneste ca Anneke va reveni in spatele chitarii electrice iar vocea va reaminti de Mandylion, albumul mult apreciat de la The Gathering.

Anneke vine la Bucuresti cu cateva luni inainte de aparitia la festivalul Metalhead Meeting 2015 cu THE SIRENS, festival unde va imparti scena cu trupe precum Amorphis, Bloodbath, Turisas, Cargo, Lacrimas Profundere, Primordial, Triptykon sau Antimatter, ca sa enumaram doar cateva din cele 30 de trupe din cele 4 zile de festival.

Anneke a declarat: "Sunt foarte fericita ca Arjen a fost de acord sa mi se alature in aceste showuri acustice. Voi canta un set solo iar la jumatatea showului Arjen ma va insoti pe scena. Vom canta si niste melodii clasice Ayreon impreuna alaturi de multe altele in premiera de pe urmatorul album. Va fi o oportunitate unica sa ne vedeti cantand impreuna si abia astept sa impart scena cu Arjen"

Biletele pentru concertul "The Gentle Storm" de pe 19 februarie de la Hard Rock Café pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.eventim.ro (fara loc) si in reteaua iaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara dar si la Hard Rock Café) si in reteaua Eventim (Mag. Vodafone, Domo, Germanos, Orange, Carturesti, Sala Palatului etc..) la urmatoarele preturi:
- 45 de lei fara loc
- 45 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) - EPUIZATE
- 65 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei - EPUIZATE

In ziua concertului biletele vor costa 50 de lei.
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/814977611895680/

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

EXTRA
- Aplicatia de IOS sau Android iaBilet
- varianta de mobil m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri.

O productie METALHEAD, powered by ROCK FM cu spirijinul Hotel Capitol


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă