Noutăți și comunicate

Doua categorii de bilete pentru concertul MUNGO JERRY sunt sold out

15 ianuarie 2013
Doua categorii de bilete pentru concertul MUNGO JERRY sunt sold out
Biletele VIP si biletele din categoria I pentru concertul MUNGO JERRY s-au epuizat. Pentru intalnirea cu legendara trupa britanica, ce a cucerit intreaga lume cu hitul In The Summertime, mai raman in vanzare, in numar limitat, bilete din categoria 2, cu loc in sala. 

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a carui identitate muzicala este sinonima cu existenta formatiei MUNGO JERRY, aduce in premiera la Hard Rock Cafe, pe 25 ianuarie 2013, hitul "In The Summertime".

Dupa aparitia piesei "In The Summertime" bandul MUNGO JERRY a devenit atat de iubit in Marea Britanie incat a generat "Mungomania", o forma de manifestare ce  a fost descrisa in lucrarea "The Books Of Golden Discs" (1978) drept cel mai uluitor si imprevizibil fenomen de pe piata muzicala britanica de la The Beatles incoace.

"In The Summertime" s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata. Pana in prezent, a inregistrat peste 30 de milioane de unitati vandute, fiind considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor.


In decursul vremii, MUNGO JERRY a urcat pe aceeasi scena cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY imbina sonoritatile rock, pop, blues, boogie si skiffle, intr-un melanj versatil si cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului sau.

http://www.youtube.com/watch?v=yG0oBPtyNb0
http://youtu.be/aLd4neudXoY
 

Hitul "In The Summertime", va rasuna pentru prima oara pe o scena din Romania, in interpretarea originala, pe scena Hard Rock Cafe, in seara de 25 ianuarie. Concertul va insemna o intalnire unica cu o legenda a rockului britanic si sansa de a asculta live si alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY:  "Lady Rose", "Baby Jump", "Wild Love" sau "You Don't Have To Be In The Army To Fight A War, "Hello Nadine",   "Feels Like I'm In Love", "Let's Get Started", "Forgotten Land", "Open Up", "Got A Job", "Put A Little Love In Yout Letter", "Long Legged Woman Dressed In Black" etc

Concertul marcheaza cinci ani de la deschiderea primului restaurant Hard Rock Cafe din tara noastra.

Evenimentul este sustinut de ASSECO SEE.

Pentru concertul MUNGO JERRY din Hard Rock Cafe mai sunt in vanzare doar bilete din categoria 2, cu loc in sala, la pretul de 50 lei. Acestea se gasesc  in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro,   BLT.ro,   Bilete.ro,  Myticket.ro, Iabilet.ro si Rezervariclub.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă