Noutăți și comunicate

Doro Pesch cântă la Bucureşti pe 25 octombrie în cadrul Rock United by Scarlet Aura

14 octombrie 2022
Doro Pesch cântă la Bucureşti pe 25 octombrie în cadrul Rock United by Scarlet Aura
Legendara Doro Pesch ajunge la Bucureşti pe 25 octombrie 2022, pentru prima ediţie Rock United by Scarlet Aura şi invită publicul să i se alăture printr-un mesaj video ce poate fi urmărit mai jos:
https://youtube.com/shorts/-9f4f6CuA3s
Cu carieră impresionantă, Doro Pesch va aniversa anul viitor 40 de ani de activitate printr-un show grandios în Germania. Dacă începuturile solistei se leagă de trupa Warlock, ultimele decenii au consacrat-o drept una dintre cele mai apreciate şi puternice voci feminine de pe scena metal. Cu o apariţie magnetică, voce inconfundabilă şi hituri precum “All We Are”, “Raise Your Fist In The Air” şi “Für Immer”, Doro este o prezenţă constantă pe scenele marilor festivaluri europene, iar acum ajunge în România pentru o apariţie exclusivistă în cadrul primei ediţii Rock United by Scarlet Aura care va avea loc pe 25 octombrie la Beraria H.

Celălalt învitat special al serii va fi Ralf Scheepers, solistul a cărui voce se identifică cu muzica Primal Fear, Gamma Ray şi, mai recent, Avantasia.

În compania celor doi invitaţi de marcă, Scarlet Aura va oferi un show de proporţii, cu piese proprii, coveruri foarte iubite, dar și melodii din repertoriul acestora, cântate în duet. Atmosfera va fi încălzită, în deschidere, de trupa Green Ties.

Pentru concertul Rock United by Scarlet Aura, cu Doro şi Ralf Scheepers invitaţi speciali, biletele se găsesc aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top