Noutăți și comunicate

Dora Gaitanovici lanseaza albumul de debut ”Descântec” in club Expirat

11 decembrie 2022
Dora Gaitanovici lanseaza albumul de debut ”Descântec” in club Expirat
Dora Gaitanovici va susține un concert în Club Expirat, duminică, 11 decembrie 2022, de la ora 19:00. Artista va lansa albumul sau de debut, intitulat "Descantec". In deschidere vor canta Adrian Despot si Cezar Popescu, cu proiectul Vita de Vie Acu2tic.


Informații despre eveniment

Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro.
- Pre-sale: 50 lei
- At the door: 60 lei

Cei între 18-23 ani beneficiază de 50% discount la biletele "at the door".

Descântec”, primul album Dora Gaitanovici este gata. Aproape toate piesele și-au găsit locul lor în puzzle.
Dacă ne detașăm și îl privim de la distanță e și mai surprinzător. Are ceva mistic, ceva magic, a reușit să scoată din noi lucruri pe care nici nu știam că le ascundem.
Nu pare a fi genul de muzică pe care să o asculți, așa, pe fundal în timpul unei discuții sau în mașină. Asta depinde de gusturile fiecăruia, dar e ceva ce nu te lasă să asculți pasiv, să nu fii atent. Așa ne-a ieșit, direct din suflet. Am vrut să fie al nostru, autentic și așa suntem noi.
Vedem albumul ăsta ca pe o încercare, un strigăt de adunare. Vrem să vedem cine e cu noi, cine se mai regăsește în stilul ăsta aglomerat, dar în același timp liric, uneori narativ, alteori dur, plin cu de toate din toate părțile. E totodată un experiment, cât și ceva foarte prețios în care ne-am pus pe noi înșine, cu totul.
Asta vrem să spunem și la lansare - o poveste. Povestea noastră și cum am ajuns să facem asta… și că vrem să facem asta toată viața.
Un album ca un puzzle, în care piesele se întrepătrund și se leagă între ele în cele mai surprinzătoare moduri. Patru povești cu patru teme diferite, fiecare dintre ele cu câte două personaje. Noi le-am dat o voce și le-am transformat în muzică.
Din punct de vedere stilistic nu am urmărit ceva anume. E clar că merge spre prog. Inspirația folclorică este imensă, dar resimțită discret.
Ăștia suntem noi: Dora Gaitanovici - voce, pian, instrumente de suflat, Dani Bușoi - chitară și voce, Dante - chitară, Dimitrie Milea - bas, Denis Costache - vioară și Codruț Bulfan - tobe.
Voi sunteți ultima piesă din puzzle care lipsește. Sperăm că v-am stârnit curiozitatea. Vă așteptăm la lansare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top