Noutăți și comunicate

Doomed Souls Evening - o noua Seara Speciala organizata de DonisArt

4 noiembrie 2010
Doomed Souls Evening - o noua Seara Speciala organizata de DonisArt
Au mai ramas cateva zile pana la seara speciala oranizata de DonisArt in club The Silver Church din Bucuresti. Se pare ca exista toate premizele pentru ca duminica, incepand cu ora 18:30, cand se va permite accesul in club, sa avem parte de o sarbatoare Doom Metal. Biletul costa 70 lei si se poate procura din reteaua www.eventim.ro dar si in seara evenimentului, la intrarea in locatie.

S-au anuntat participanti din Bulgaria, Serbia, Ukraina, Ungaria, Grecia sau Spania, ceea ce ne da speranta ca evenimentul va capta si interesul fanilor din Romania!

Toate cele trei trupe canta pentru prima data aici, FORGOTTEN TOMB si SATURNUS avand in trecut si alte invitatii din partea unor promoteri romani dar, din diferite cauze, acestea nu au putut fi onorate. OCTOBER TIDE s-a reinfiintat de curand iar noul album se bucura de recenzii pozitive in intreaga presa de specialitate.

Puteti citi mai jos punctele de vedere ale trupelor despre evenimentul din data de 7 noiembrie 2010 din The Silver Church dar si alte detalii din taberele muzicienilor.
Herr Morbid / FORGOTTEN TOMB este o persoana deloc sociabila (in ciuda faptului ca e italian) insa in acest dialog a facut o exceptie:
http://www.kogaionon.com/...forgotten_tomb.html

Fred / OCTOBER TIDE a fost foarte sumar in raspunsuri dar inca isi aminteste de bradul de Craciun din centrul capitalei, vazut acum cativa ani cand a cantat cu celebra trupa suedeza KATATONIA:
http://www.kogaionon.com/...october_tide.html

Zgarcenia in detalii a lui Thomas / SATURNUS va fi compensata printr-un show de peste 2 ore pentru toti fanii care vin sa-i vada pe danezi in singura lor aparitie din 2010.

http://www.kogaionon.com/...saturnus.html

Toate cele 3 trupe au venit special pentru acest eveniment din Bucuresti si vor fi bucuroase sa stea de vorbe cu fanii imediat dupa concertele propriu-zise.

Restul detaliilor despre eveniment pot fi citite aici:

http://www.kogaionon.com/...Doomed-Souls-Evening.html

Se pare ca exista toate premizele pentru ca duminica, incepand cu ora 18.30, cand se va permite accesul in club, sa avem parte de o sarbatoare Doom Metal. Biletul costa 70 lei si se poate procura din reteaua www.eventim.ro dar si in seara evenimentului, la intrarea in locatie.

DonisArt va multumeste anticipat pentru interes si va asteapta!

Va fi ultima Seara Speciala Metal!

Sursa : DonisArt, www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă