Noutăți și comunicate

Donisart propune un nou concept intitulat KRUNA

19 mai 2011
Donisart propune un nou concept intitulat KRUNA
DonisArt isi propune sa prezinte sustinatorilor Spiritului muzical Underground un nou concept, intitulat KRUNA.

 Ce este, de fapt, KRUNA? Un simplu joc de litere, fara sensuri sau trimiteri abstracte, dar care doreste sa dea viata unei noi forme de exprimare artistica, care sa se muleze pe structura unui eveniment muzical bine definit, cu scop clar si adresat cunoscatorului sau celui deschis la nou.

Conceptul KRUNA ("¦the music bible!) se bazeaza pe un cadru stabil, cu repere bine delimitate si care doreste sa-si permanentizeze statutul de eveniment unicat, prin:

- O singura zi a saptamanii: Sambata
- Locatie eleganta: Kulturhaus, Bucuresti
- Program fix: 19.30-21.30
- Pret bilet: 30 lei
- O singura trupa: Promovare material nou
- Stand produse muzicale: Personalizat si specific trupei

DonisArt pregateste pentru ultima parte a anului 2011 o suma de editii  KRUNA, diferite complet ca abordari muzicale insa rarisime pentru piata concertistica din Romania"¦  Specificul Underground va fi o componenta de baza al acestui nou concept iar publicul participant se va bucura de 2 ore intime, petrecute intr-o locatie excelenta si intr-o comunitate selecta, specifica muzicii respectivelor trupe.  

 "Nu ne dorim sa fim concurentii nimanui, nu ne bucuram sa fim incadrati sau comparati, nu intentionam sa promovam doar anumite stiluri muzicale, nu este intentia noastra de a ne abate de la Spiritul Underground, chiar daca semantica acestor cuvinte poate deruta sau lasa deschisa usa spre dezbateri (in)utile despre: stil muzical, vizibilitatea trupei, atitudine,  perceptie, comportament"¦ incercam doar sa sustinem exprimari originale, de calitate, create de artisti dedicati propriilor obsesii"¦ cautam, descoperim, tatonam, experimentam, dezvoltam"¦ si, nu in ultimul rand, ne-am bucura sa putem contura o platforma de prieteni care sa creada in ceea ce incercam sa facem si, in timp, sa aducem in Romania, in locatii cat mai interesante, in conditii civilizate, trupe si artisti inovativi mai putin promovati sau altii care isi doresc neconditionat sa ne cunoasca!DonisArt.

Conceptul KRUNA este o alta identitate pe care DonisArt o prezinta publicului, dupa cea de Seara Speciala, lansata in 2008


(16 evenimente: http://www.youtube.com/watch?v=VkYIU5o11H0).

Punctualitatea si respectarea timpilor propusi sunt repere fundamentale pentru KRUNA iar succesul editiilor ce vor urma depinde exclusiv de ora de incepere, 19.30. Dupa 21.30, trupetii vor ramane in cadrul Kulturhaus insa portile clubului se vor deschide pentru programul normal de sambata seara.

De mentionat ca artistii vin exclusiv pentru editiile KRUNA si doresc sa stea de vorba cu cati mai multi prieteni, potentiali fani!

Programul primelor editii KRUNA va fi anuntat in cateva saptamani.

Susa : DonisArt,
http://www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top