Noutăți și comunicate

Doar o saptamana pana la Romanian Rock Meeting

6 mai 2015
Doar o saptamana pana la Romanian Rock Meeting
Va reamintim ca saptamana viitoare, intre 14-15 mai 2015, Arenele Romane din Bucuresti si Club Colectiv vor gazdui mult-asteptatul eveniment metal al primaverii, Romanian Rock Meeting.

In cadrul acestui spectacol de doua zile, vor concerta urmatoarele formatii: Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt, Tiarra, Krepuskul, Mindcage Escape si Still Vision.

Show-urile vor fi portionate in 2 etape. Astfel, in data de 14 mai 2015, la Club Colectiv se desfasoara "Romanian Rock Meeting Club Day", dedicata formatiilor romanesti. Spectacolul va fi deschis de Still Vision, urmand ca Mindcage Escape, Krepuskul si Tiarra sa urce pe scena, in aceasta ordine.

In data de 15 mai 2015, evenimentul se muta la Arenele Romane unde vor canta titanii metalului german Blind Guardian, alaturi de invitatii speciali Orden Ogan si Dirty Shirt.

Inca va mai puteti procura pachetul special Romanian Rock Meeting & Maximum Rock Festival (Epica, Annihilator, Skalmold, Harlott, Archer, Gothic, Kistvaen, Cap de Craniu si Crimena, plus to be announced), disponibil la pretul exceptional de 145 de lei, pentru 6 zile de concerte!

Pachetul este disponibil exclusiv prin reteaua Eventim. Prin acesta, fanii beneficiaza de un discount de 25% din pretul biletului la fiecare dintre cele doua evenimente. Reamintim ca pretul pentru un bilet normal la Romanian Rock Meeting este de 95 lei iar acesta poate fi achizitionat de la acest LINK. Fanii isi mai pot procura inca bilete la pretul special de 87 lei doar de la sediul Maximum Rock si Promusic Events de pe Strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti si via Pay Pal.

ATENTIE : La "Romanian Rock Meeting Club Day", din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting. Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.

Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga. Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la "Club Day". Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.

INFORMATII DESPRE BILETE:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe http://www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP - 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) - include:
- acces eveniment
- acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale

* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
- prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
- a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Bilete Normale:
- 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 - Sold Out!
- 78 lei (18 euro) - Sold Out!
- 87 lei (20 euro) in perioada 27.02.2015 - 09.04.2015 Disponibile doar prin PayPal!
- 95 lei in perioada 10.04. - 14.05.2015 Disponibile in reteaua http://www.IaBilet.ro, si in toata reteaua Eventim http://www.eventim.ro !
- 110 lei in ziua evenimentului: 15.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top