Noutăți și comunicate

Doar o saptamana pana la concertul Tori Amos

12 iunie 2014
Doar o saptamana pana la concertul Tori Amos
A inceput numaratoarea inversa pentru concertul pe care Tori Amos il va sustine la Bucuresti, cei care nu si-au achizitionat inca biletul pentru spectacol avand la dispozitie doar 7 zile pentru a nu rata sansa unui show memorabil. Prezentat de Volksbank si sustinut de Ciuc Premium, spectacolul va avea loc pe 19 iunie 2014, la Arenele Romane.

In mai putin de o saptamana, publicul roman va putea asculta, live, muzica uneia dintre cele mai talentate artiste contemporane, a carei cariera a fost o continua sursa de inspiratie pentru muzicieni de pretutindeni. Tori Amos a devenit nume emblematic in zona alternative, piano rock, fiind in continuare una dintre cele mai iubite reprezentante ale genului. Interpreta si compozitoare, Tori este nedespartita de pianul sau, aceasta fiind de altfel si imaginea cu care si-a obisnuit fanii de-a lungul timpului. Inclusiv in turnee, artista calatoreste cu propriul pian care i-a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai buni prieteni: "Nu exista niciun pian in lume pe care sa-l simt asa de viu cum il simt pe acesta...am incredere in el uneori mai mult decat am in oameni. Pianul nu-ti dezvaluie niciodata secretele, decat daca vrei tu. Si, mai presus de toate, iti ofera alinare ca niciun alt medicament!", dupa cum insasi marturiseste.

Vizita la Bucuresti este tot mai aproape pentru Tori Amos si echipa ei, data sosirii lor fiind cel mai probabil devansata din cauza unor recente modificari in programul turneului. Vestea pare sa fi fost primita cu bucurie de membrii staff-ului care si-au manifestat deja interesul fata de principalele atractii turistice ale Capitalei. Desi nu va avea mult timp la dispozitie sa viziteze, echipa ar vrea sa descopere Centrul Vechi al orasului si sa experimenteze tot mai mult din gastronomia locala. Nici Tori Amos nu se va tine departe de specialitatile culinare autohtone, in meniul sau fiind inclusa si deja celebra salata de vinete.

Concertul Tori Amos se va desfasura pe 19 iunie, la Arenele Romane, si va avea in prim plan melodii de pe noul album Unrepentant Geraldines, dar si cateva dintre cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul timpului. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate de pe http://www.myticket.ro si http://www.iabilet.ro, dar si din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si de la casa de bilete a Salii Palatului.  Acestea costa 95, 120, 150, 175 si 245 de lei, in functie de distanta fata de scena. In limita disponibilitatii, acestea vor putea fi achizitionate in seara evenimentului si de la intrarea in zona de concert.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top