Noutăți și comunicate

Doar cateva zile pana la concertul Seal de la Sala Palatului

23 noiembrie 2012
Doar cateva zile pana la concertul Seal de la Sala Palatului
Pe 27 noiembrie 2012, Seal va susține un concert extraordinar la Sala Palatului din București, în cadrul turneului său mondial "Soul 2". Artistul britanic a pregătit un spectacol de o calitate muzicală impecabilă, iar organizatorii evenimentului se asigură că Seal și echipa de artiști interpreți care îl însoțesc pe scenă se vor bucura de cele mai bune condiții în capitala României.

Astfel Seal și echipa sa vor ocupa un apartament și 23 de camere într-un hotel bucureștean de cinci stele. În ceea ce privește meniul din ziua spectacolului, preferințele culinare ale lui Seal se află în primul rând sub semnul alimentației sănătoase. Astfel, artistul apreciază în mod deosebit alimentele bogate în fibre și antioxidanți și a cerut ca meniul său să conțină din belșug legume și fructe (în special ananas). În ceea ce privește băuturile, Seal preferă ceaiurile, laptele de soia, sucurile naturale și apa plată, însă a solicitat și câteva sticle din cea mai fină șampanie.

La rândul său, muzicienii care îl acompaniază nu au preferințe culinare ieșite din comun. La masa de dimineață instrumentiștii preferă un meniu clasic, cu ouă, crenvuști, șuncă, cereale, gem, pâine și o varietate mare de fructe. La prânz artiștii vor supe, mai multe feluri de carne și garnituri, specialități italiene, dar și variante de meniuri vegetariene. Dintre băuturi, nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plată și minerală, sucurile naturale, berea belgiană și câteva sticle de vin din soiurile Merlot și Cabernet Sauvignon.

1-Doar_cateva_zile_pana_la_conce_syfOTrEV.jpg

În ceea ce privește spațiul din spatele scenei, Seal și echipa sa vor avea la dispoziție patru încăperi. Dintre acestea, una este dedicată exclusiv artistului.

Câștigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită hiturilor pe care le-a lansat în cei peste douăzeci de ani de carieră și în special pentru piese precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose. Cariera lui Seal numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare în întreaga lume.

Concertul Seal de la București va fi deschis de una dintre cele mai iubite trupe românești, Taxi. Evenimentul este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Ultimele bilete pentru concertul Seal de la București se găsesc la vânzare în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și pe eventim.ro.

Pentru mai multe informații despre Seal, vizitați Seal.com.

Seal - Wishing on a Star: http://youtu.be/YUtZ7uF-JyM
Seal - Kiss from a Rose (live): http://youtu.be/sx7eJPbH5uQ


Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Top