Noutăți și comunicate

Doar cateva zile pana la concertul Pain

19 aprilie 2017
Doar cateva zile pana la concertul Pain
Sambată, 22 aprilie 2017, cunoscuta trupă suedeză Pain va ajunge la București in Quantic Club pentru un concert de promovare a ultimului lor album, „Coming Home”, lansat în septembrie 2016. Alături de ei vor urca pe scenă în deschidere alte două trupe, și anume Dust in Mind (FR) și Arsea (IT).



Video promo: https://www.facebook.com/MaximumRockRomania/videos/10155064994032850/

Într-un interviu acordat pentru http://www.maximumrock.ro, Peter Tägtgren, fondatorul trupei Pain și veteranul trupei death metal Hypocrisy, considerat, de altfel, și unul dintre cei mai buni producători din Europa (Dimmu Borgir, Children Of Bodom, Sabaton), a mărturisit că abia așteaptă să se întâlnească cu publicul român:

„Sunt nerăbdător. Nu știm la ce să ne așteptăm. Poate vor fi cinci oameni, poate cinci sute. Habar n-am. Sper să fie bine, știu că publicul e mereu ca lumea, deci sper să vină multă lume. O să cântăm de pe toate albumele, nu vor fi doar piese de pe cel nou, o să încercăm să avem câte ceva de pe fiecare. […] Salută pe toată lumea din România!”

https://www.youtube.com/watch?v=067YF8KHdTM

Despre albumul „Coming Home”, Tägtgren spune că versurile pieselor incluse ne duc „în tot felul de locuri. Sunt multe lucruri personale, ca de obicei, dar și multe fantezii: ce îmi imaginez eu că se întâmplă când mori și după aceea, chestii de genul ăsta. Dar muzical cred că e cel mai variat album Pain de până acum. Aș spune că e atât de variat încât nimic nu mai este la fel. În plus, pe unele cântece sunt foarte multe părți orchestrale, bombastice. Este în același timp un album întunecat și un album de petrecere. Depinde ce cântec asculți.”

https://www.youtube.com/watch?v=X1KTNd3ypvQ

Mai multe Peter Tägtgren și trupa Pain puteți citi în interviul de aici: http://maximumrock.ro/peter-tagtgren-pain-fost-intotdeauna-copilul-meu-interviu/

Biletele pot fi achiziționate online pe http://www.ambilet.ro la prețul de 65 lei, iar în ziua evenimentului, la intrare, la prețul de 75 lei.

Event: PAIN / Quantic Club, București, 22.04.2017
Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top