Noutăți și comunicate

Doar bilete cu loc pentru concertul MUNGO JERRY din 25 ianuarie

10 ianuarie 2013
Doar bilete cu loc pentru concertul MUNGO JERRY din 25 ianuarie
In urma unei solicitari primite din partea artistului, toti detinatorii de bilet pentru concertul MUNGO JERRY gazduit de Hard Rock Cafe pe 25 ianuarie 2013 vor beneficia de loc la masa.

Organizatorii explica: "MUNGO JERRY va aduce la Bucuresti cel mai nou show al sau, iar din considerente ce tin de productia spectacolului ni s-a solicitat sa limitam numarul de persoane care vor sta, in picioare, in fata scenei.  Astfel, am decis sa restructuram schema de amplasare a publicului, oferind totodata un upgrade celor care au achizitionat deja bilete: cei care detin bilete din categoria 1 vor fi pozitionati, la masa, in fata scenei, iar cei care detin bilete din categoria 2 vor avea loc la mese, in sala." 

Vestile sunt bune si pentru cei care inca nu au achizitionat bilet: de astazi incolo se vand doar bilete cu loc, pentru intalnirea cu MUNGO JERRY si hitul In The Summertime.  In continuare este activa promotia ce permite achizitionarea de bilete la preturi speciale: 80 RON categoria 1 (loc la masa in fata scenei) si 50 de RON categoria 2 (loc la mese, in sala). 
 

Rezervarea mesei se face direct prin telefon, la Hard Rock Cafe, pentru toti detinatorii de bilet.

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a carui identitate muzicala este sinonima cu existenta formatiei MUNGO JERRY, aduce in premiera la Hard Rock Cafe, pe 25 ianuarie, hitul "In The Summer Time".  Dupa aparitia piesei "In The Summer Time" bandul MUNGO JERRY a devenit atat de iubit in Marea Britanie incat a generat "Mungomania", o forma de manifestare ce  a fost descrisa in lucrarea "The Books Of Golden Discs" (1978) drept cel mai uluitor si imprevizibil fenomen de pe piata muzicala britanica de la The Beatles incoace.

 "In The Summer Time" s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata. Pana in prezent, a inregistrat peste 30 de milioane de unitati vandute, fiind considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor.

In decursul vremii, MUNGO JERRY a urcat pe aceeasi scena cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY imbina sonoritatile rock, pop, blues, boogie si skiffle, intr-un melanj versatil si cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului sau.

http://www.youtube.com/watch?v=yG0oBPtyNb0
http://youtu.be/aLd4neudXoY

Hitul "In The Summer Time", va rasuna pentru prima oara pe o scena din Romania, in interpretarea originala, pe scena Hard Rock Cafe, in seara de 25 ianuarie 2013. Concertul va insemna o intalnire unica cu o legenda a rockului britanic si sansa de a asculta live si alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY:  "Lady Rose", "Baby Jump", "Wild Love" sau "You Don't Have To Be In The Army To Fight A War, "Hello Nadine",   "Feels Like I'm In Love", "Let's Get Started", "Forgotten Land", "Open Up", "Got A Job", "Put A Little Love In Yout Letter", "Long Legged Woman Dressed In Black" etc

Concertul marcheaza cinci ani de la deschiderea primului restaurant Hard Rock Cafe din tara noastra.

Evenimentul este sustinut de ASSECO SEE.
Pentru concertul MUNGO JERRY din Hard Rock Cafe sunt in vanzare 3 categorii de bilete:
- Categoria VIP - 400 RON (intalnire & poza*  cu artistul, afis & CD cu autograf)
- Categoria 1 - 80 RON loc la masa in fata scenei 
- Categoria 2 - 50 RON - loc la masa, in sala

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

*  Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto. 

Biletele se gasesc  in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro.  http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro,  http://www.myticket.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top