Noutăți și comunicate

Doar 3 saptamani pana la concertul eveniment Alternosfera la Bucuresti

30 aprilie 2013
Doar 3 saptamani pana la concertul eveniment Alternosfera la Bucuresti
Mai sunt doar 3 saptamani pana la concertul eveniment Alternosfera, gazduit de Arenele Romane din Bucuresti.

http://www.youtube.com/watch?v=VCMgZuktvBs

Lansat de Ziua Internationala PI (Ï€), albumul Epizodia al formatiei de rock din Republica Moldova, ALTERNOSFERA, a calatorit in toate orasele mari din Romania, din Bucuresti pana in Timisoara si din Cluj pana in Constanta, cu escale in Brasov, Buzau sau Galati. Urmatoarele concerte sunt programate la Suceava, Iasi si Chisinau, iar celor 10 orase li se alatura Alba Iulia (17 mai) si Targu-Mures (18 mai). EPIZODIA TOUR se va incheia in orasul din care a pornit, adica la Bucuresti, sambata, 25 mai 2013, la Arenele Romane, printr-un concert eveniment.

FB Event: concert-eveniment-alternosfera.

Ultimul clip de pe canalul youtube Alternosfera ne prezinta track-ul "Armata". Il puteti asculta in continuare:
http://www.youtube.com/watch?v=wSphVpiZw-A

Pentru evenimentul de la Arenele Romane, biletele s-au pus in vanzare pe site-ul http://www.myticket.ro, in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului si se vor putea achizitiona pana pe data de 24 mai 2013 la pretul de 25 lei. In seara evenimentului biletele se vor putea achizitiona chiar din locatia evenimentului la pretul de 30 lei.

Primul single extras de pe albumul EPIZODIA este Singuratate, si se poate asculta aici:
http://www.youtube.com/watch?v=glfFgdCQk7c&feature=youtu.be

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album - "Orasul 511" a fost lansat in mai 2005 si include piesa "Wamintirile", single ce a "invadat" posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza "Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica" iar in 2008 lanseaza EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

In 2012, Alternosfera lanseaza albumul "Virgula". "Arunca-mi", "Doua Eve", "Muta", au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.

EPIZODIA TOUR este sustinut in Romania de catre Radio Guerrilla si UTV.

Parteneri media: Romania libera, Academia Catavencu, Mixtopia, HotNews, InfoMusic, Cooperativa Urbana.ro, inoras.ro, Let'sRock.ro, Anyplace.ro, Big City Life.ro, Urban.ro, RockStage.ro, b365, best-event.ro, no3.ro, music-nights.ro, feeder, metalfan.ro, bestmusic.ro, studentie.ro, iconcert.ro, muzicabuna.ro, metalhead.ro, hypestreet.ro, veioza, roevents, sub25, orasulm.eu, Regielive.ro, Basarabeni.ro

Partener oficial: Zile si Nopti.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top