Noutăți și comunicate

DJ Hefe (COMA) si Adrian Despot (Vita de Vie) sunt doi dintre invitatii speciali ai trupei Bosquito pe 13 ianuarie la Arenele Romane din Bucuresti

19 decembrie 2016
DJ Hefe (COMA) si Adrian Despot (Vita de Vie) sunt doi dintre invitatii speciali ai trupei Bosquito pe 13 ianuarie la Arenele Romane din Bucuresti
Vineri, 13 ianuarie 2017, Adrian Despot (Vita de Vie) si DJ Hefe (COMA) unca pe scena alaturi de baietii de la Bosquito in cadrul show-ului "Sa nu spui ce-am facut aseara” de la Arenele Romane.Adrian Despot este unul dintre cei mai indragiti artisti ai scenei rock din Romania.

La finalul anului 1996 a fost cooptat in trupa Vita de Vie, care a reusit de-a lungul timpului sa fie una dinrre favoritele publicului. Pe 13 ianuarie il vedem pe scena Arenelor Romane si ne va vraji cu magnetismul sau scenic.

Un alt special guest este Razvan Radulescu, adica DJ Hefe.

DJ Hefe este cunoscut publicului ca facand plarte din trupa Coma, una dintre cele mai aclamate trupe de alternative in acest moment.

Coma a luat fiinta in 1999 ca grup de nu metal, iar de-a lungul timpului a deschis concertele unor artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

Pe scena va mai urca si unul dintre cei mai iubiti artisti de peste Prut, Roman Iagupov, solistul trupei Zdob si Zdub dar si colegul sau Andrei Cebotari, impreuna cu maestrul Mircea Baniciu. De asemenea, Kempes, fostul solist al trupei Cargo si Ovidiul Lipan Tandarica vor fi alaturi de baietii de la Bosquito.

Bosquito va invita pe 13 ianuarie la Arenele Romane, la show-ul "Sa nu spui ce-am facut aseara", un show in care surprizele se vor tine lant!

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membri sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa "Intuneric in culori" alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Biletele pentru concertul BOSQUITO de la Arenele Romane pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop, Beraria H si Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, la oferta urmatoarele preturi:

- Golden Circle (in fata scenei) - 65 de lei
- Acces General - 45 de lei

In ziua concertului, la intrare biletele vor costa 70 de lei Golden Circle, respectiv 50 de lei Acces General.

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucati.

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau Orange cu plata pe abonament sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top