Noutăți și comunicate

Dirty Shirt va cânta la festivalul Pol’and’Rock

21 iulie 2021
Dirty Shirt va cânta la festivalul Pol’and’Rock
După ce trupa Dirty Shirt a confirmat participarea la cel mai important festival metal al anului 2022 (Hellfest - Clisson Franța / vineri, 24 iunie 2022, la scena Temple), iata că a venit momentul ca trupa să confirme participarea la unul din cele mai mari festivale de muzică din Europa: Pol’and’Rock 2021.

Formația a declarat:
Chiar nu mai speram ca în acest an să cântăm la vreun festival major internațional, însă este o bucurie să fim confirmați pe scena principală a festivalului Pol’and’Rock, în fața a mii de oameni. Va fi un concert memorabil, suntem siguri de asta.


Toate concertele vor fi transmise în direct pe canalele Youtube și Facebook ale festivalului.

Pol’and’Rock, sau Woodstock Poland cum este supranumit, va avea loc în Makowice, (Nord-Vestul Poloniei), aproape de frontiera cu Germania și Marea Baltică și este cel mai mare festival de muzica din Europa, unde în mod normal participă peste 600.000 spectatori (recordul a fost de 750.000).
Pentru 2021 (editia speciala covid), organizatorii vor limita accesul la 20.000 spectatori vaccinati și 250 nevaccinati.,

Dirty Shirt va urca pe Main Stage, vineri, 30 iulie 2021, de la ora 17:35, cu un set de 50 minute. În aceasi zi vor mai cânta alte formații precum Dubioza Kolektiv, Igorrr si Tides From Nebula.

Deși festivalul e gratuit, participanții achiziționează bilete la preț simbolic de aprox 10 euro, pentru a acoperi cheltuielile legate de covid.

Festival Info: https://polandrockfestival.pl/
Bilete: https://www.ebilet.pl/en/muzyka/festiwale/pol-and-rock-festival/


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă