Noutăți și comunicate

Dirty Shirt lanseaza un videoclip

29 iulie 2013
Dirty Shirt lanseaza un videoclip
Trupa Dirty Shirt a lansat un nou videoclip pe care il puteti urmari mai jos. Atentie: Acest video nu este recomandat spectatorilor sub 18 ani. Conține nuditate și imagini care ar putea șoca.

http://www.youtube.com/watch?v=BWUfuB9N6hA&feature=share&list=PL2D684CF3A9D8E8E2  

Link alternativ (în cazul în care linkul Youtube nu funcționează):

https://vimeo.com/70880936  

Cei din trupa Dirty Shirt ne spun:
O vorbă din bătrâni zice că "muzica începe de la căratul sculelor și tot acolo se și termină", dar "drumul" parcurs între timp merită tot efortul pentru că ceea ce facem e în primul rând din pură pasiune. Istoria Dirty Shirt nu e deloc scurtă și în ciuda dificultăților avute de-a lungul existenței, am rămas împreună și sperăm să rămânem mult timp de acum înainte. Tot datorită pasiunii comune am avut ocazia să cunoaștem oameni deosebiți care s-au implicat în proiectul nostru și au împărtășit cu noi aceleași sentimente. Fără aceștia, Dirty Shirt ar fi departe de ceea ce este acum. Dovada stă și în videoclipul piesei "Săracă inima me".

Totul a început de la o idee pe care am împărtășit-o cu apropiații noștri, iar de acolo și până la finalul proiectului toți s-au implicat la maxim, fără a aștepta o recompensă de orice fel. Scriem aceste rânduri pentru că noi, Dirty Shirt, vrem să le mulțumim din suflet pentru ceea ce au făcut pentru acest videoclip și ținem să îi nominalizăm: Ancuța Botici, Sergiu Negrean, Melinda Nagy, Evelyn Danciu, Anda Feher, Paul Rus - (fumist), Alin Ciufudean, Paul Lăpusan, Oana Popan, Mihai Avram pentru Expo Transilvania, și Andreea Markocsányi. Ne așteaptă un nou proiect, probabil unul din cele mai ambițioase din istorie trupei: un prim turneu european cu concerte în Germania, Belgia și Franța.

Încă odată mulțumim oamenilor frumoși care au susținut această trupă într-un fel sau altul de-a lungul timpului. Împreună suntem Dirty Shirt.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top