Noutăți și comunicate

Dirty Shirt lanseaza berea Salbatyika

8 decembrie 2021
Dirty Shirt lanseaza berea Salbatyika
Formatia Dirty Shirt lanseaza berea "SALBATYIKA by DIRTY SHIRT", în parteneriat cu berăria artizanală Bers Nova. Forma de prezentare: doze de 330 ml.

Pentru prima editie, Dirty Shirt vă propune două feluri de bere nefiltrate și nepasteurizate:
  • IPA SALBATYIKA: un West Coast India Pale Ale cu hamei salbatic cules din lunca Crișului Repede (ABV 6,3%), cu un profil aromatic intens (indice de amăreală de 50 IBU), citric, usor floral, obținut prin procedeul dry hopping (adăugarea de hamei postfermentare pentru un plus de aromă).
  • PORTER SALBATYIK: o variantă mai sucara de bere neagră cu hamei sălbatic tot din lunca Crișului Repede (ABV 6%). Profilul aromatic este intens, cu note de cafea și ciocolată neagră (indice de amăreală de 35 IBU) și se datorează malțurilor prăjite folosite în rețetă.
Am ales Bers Nova pentru faptul că sunt foarte serioși, sunt rockeri și au ținut să-și lege numele de fenomenul rock. Faptul că au dorit să își asocieze numele cu Dirty Shirt a însemnat mult pentru noi.

Dirty Shirt a dorit să o bere mai specială, pentru că am vrut să avem o bere cu gust, nu doar o bere de turnat pe gât. Mai mult, pentru noi, denumirea de bere Salbatyika are o poveste în spate, astfel că, gluma noastră a devenit realitate

a menționat Dan „Rini” Crăciun (voce Dirty Shirt).
(2)dirty-shirt-lanseaza-berea-salbatyika_4f0fbc.jpeg
Lansarea oficiala a berii SALBATYIKA by DIRTY SHIRT va fi sâmbătă 11 decembrie 2021, de la ora 20:00 printr-un live streaming pe pagina Facebook a formației, însă comenzile se pot face deja pe https://dirty-merch.com/ sau pe https://bersnova.ro/shop/


Evenimente recomandate

Top