Noutăți și comunicate

Dirty Shirt anunta noul lor violonist: Nechita „Vulpea” Cosmin (Haggard)

26 iulie 2016
Dirty Shirt anunta noul lor violonist: Nechita „Vulpea” Cosmin (Haggard)
Nechita „Vulpea” Cosmin este noul violonist al formației Dirty Shirt.



În urma anunțului venit din partea celor de la Dirty Shirt (“Dirty Shirt caută violonist sau violonistă pentru o colaborare pe termen lung”) mai mulți muzicieni s-au arătat interesați de a colabora cu aceasta trupă extreme de indrăgită din România și au trimis filmări, însă doar unul a putut fi ales. Numele lui este Nechita „Vulpea” Cosmin.

Cosmin a absolvit liceul de arte la Baia Mare, conservatorul Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, este colaborator la Filarmonica din Sibiu și Opera din Cluj-Napoca și violonist în trupa germana Haggard.

(2) Dirty_Shirt_anunta_noul_lor_vi_dFMyAyIf.jpg
În acest weekend, Nechita „Vulpea” Cosmin a participat deja la două concerte alături de maramureșeni, Festivalul Celtic Transilvania și Rock Over Ludus, iar primirea lui de către public a fost excelentă.

Moroșenii de la Dirty Shirt au ținut să precizeze: “Alegerea viitorului violonist Dirty Shirt a fost destul de dificilă, deoarece am primit candidaturi din întreaga țară, de la muzicieni excelenți. Luând în calcul criterii obiective, decizia a fost unanimă: Cosmin Nechita. Pe lângă tehnica muzicală impecabilă și experiența scenică alături de Haggard, proximitatea geografică a avut un cuvânt de spus, Cosmin fiind moroșan de-al nostru. Astfel, joi după masă l-am întrebat dacă e pregătit de o primă încercare în acest weekend, și răspunsul a fost pozitiv. Deși a avut la dispoziție doar o jumătate de zi să pregătească repertoriul live Dirty Shirt, Cosmin s-a descurcat de minune la concertele de la Celtic Transilvania Festival și Rock Over Ludus și, cel mai important, ne-am simțit foarte bine împreună, atât pe scenă cât și în afara ei. Prin urmare, putem anunța oficial: Cosmin Nechita, a.k.a. „Vulpea”, este noul violinist Dirty Shirt. Sperăm să avem o colaborare frumoasă și cât mai lungă. Bun venit în trupă!”

“Nu pot decât să mă bucur de viitoarea mea colaborare cu băieții de la Dirty Shirt, trupa cu care mă simt “ca acasă”, la ambele moduri. Weekendul acesta am avut primele concerte, unde emoțiile au fost puține și distracția a fost multă. Astept cu nerăbdare concertele viitoare, iar cititorii și publicul să fie alături de noi, să ne bucurăm împreună de muzică. Numa’ bine!”, a declarant Nechita „Vulpea” Cosmin.

Reamintim că Dirty Shirt va susține câteva concerte în perioada următoare după cum urmează:
Bistrița: 25 august 2016 / TBA
Simeria: 26 august 2016 / Magura Wave Festival
Cluj-Napoca: 28 august 2016 / We Are Rocking The Cluj City
București: 19 noiembrie 2016 / Club Fabrica

Foto: Marmo (MarmotA Photography)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top