Noutăți și comunicate

Dirty Shirt a lansat videoclipul pentru piesa „Dope-A-Min”

27 martie 2022
Dirty Shirt a lansat videoclipul pentru piesa „Dope-A-Min”
DIRTY SHIRT a lansat videoclipul pentru piesa „Dope-A-Min”! Piesa este extrasă de pe albumul „Get Your Dose Now!”, un nou material discografic ce va fi lansat pe data de 1 aprilie 2022, în cadrul unui concert la Quantic Club din București.

Videoclipul a fost realizat de către Vlad Bornuz & Dan Petean (chitară – Dirty Shirt)
https://www.youtube.com/watch?v=2933ZXOPHH0
Dope-A-Min Este probabil una dintre cele mai energice piese de pe album. Începe din start cu un intro nu-metal/hardcore, apoi versurile și refrenurile combină metalul cu melodiile în stil tradițional, dând aproape o ambianță „pirate metal”. Intermezzo se schimbă complet, cu o pauză complexă de ritm, apoi o parte melodică, cu tema vocală și vioară compusă în stil românesc & țigănesc. Piesa se termină în simetrie, cu aceeași parte hardcore/nu metal ca și intro.
Mihai Tivadar (leader Dirty Shirt)
Reamintim că pentru promovarea albumului „Get Your Dose Now!” formația va susține câteva concerte, atât în România cât și în străinătate.

Un show special va fi susținut „acasă” la Baia-Mare, acolo unde formația va urca pe scenă alături de Ansamblul Transilvania. Concertul va fi structurat în două părți: un prim set bazat pe FolkCore DeTour și al doilea set pe ultimele două albume.

Biletele online sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro https://www.ambilet.ro/dirtyshirt/ Amănunte: www.dirty-shirt.com.

Albumul se poate precomanda pe:
https://dirtyshirt.bandcamp.com/album/get-your-dose-now
www.dirty-merch.com


Evenimente recomandate

Top