Noutăți și comunicate

Dirty Shirt a lansat albumul Dirtylicious

28 aprilie 2015
Dirty Shirt a lansat albumul Dirtylicious
Duminica, 26 aprilie 2015, trupa Dirty Shirt a lansat noul album "Dirtylicious". Discul a fost unul dintre cele mai așteptate noi materiale metal și nu a dezamăgit.

Primele recenzii la material au apărut deja și au fost unanim pozitive. Feedback-ul fanilor a fost și el pe măsura așteptărilor trupei, care este încântată de succesul pe care îl are încă de pe acum "Dirtylicious", considerat un disc de căpătâi în creația formației maramureșene.

Materialul poate fi comandat de la acest Link, unde fanii pot sa și asculte integral albumul. Mai mult, "Dirtylicious" poate fi achiziționat și la concerte, prin poștă (45 de lei + taxe, prin mail cu datele personale la adresa sales@promusicprod.ro) sau de la sediul Promusic Events și Maximum Rock din București, strada Traian Demetrescu 9, sector 3.Primele cronici de disc pot fi citite mai jos:
- Rockstadt.ro - "E compus profi, e inregistrat profi, e gandit la fel de profi".
- Stereo Beasts - "Ce se aude pe noul album este, într-adevăr, presărat cu pasaje catchy și super-dansabile de folclor balcanic (cu instrumente tradiționale - viori, clarinet, țambal și acordeon - asigurate de Transilvanian Folkcore Orchestra), dar toate structurate pe ritmuri metalice foarte groovy."
- Definite Rock - -Dirtyliciuos" te plimbă abil de la folclor, la folk, metal și chiar progressive pe ici pe colo. Armonii vocale neașteptate, ritmuri de bătută, țipurituri și peste toate, chitările care sună, cum să spun, imens!"
- Moshpit - -Dirtylicious" e un album de colectie."
- Vice - "Cea mai buna muzica romaneasca din aprilie 2015. Ascultă dacă: Te-ai născut cu vioara într-o mână și pălinca în cealaltă.""Ciocarlia" https://www.youtube.com/watch?v=BBUHVt6Hzl0

Dirty Shirt a pregatit un turneu special de promovare a noului disc, care va purta trupa prin toata tara. Fiecare concert va reprezenta un moment deosebit, deoarece va oferi publicului prilejul sa faca cunostinta cu piesele de pe "Dirtylicious".

Unul dintre momentele cele mai importante din acest turneu va fi prestatia de la Romanian Rock Meeting, prin care formatia va lansa oficial discul la Bucuresti, printr-un concert special. Asa cum a anuntat, Dirty Shirt a pregatit o productie deosebita, la cele mai inalte standarde din domeniu, de care se va putea bucura publicul prezent la show-urile din turneu.

"Veti vedea ca 'Dirtylicious' vi se va intipari in minte inca de la prima ascultare! Este un album puternic, unic, la care am muncit mult, in primul rand cu sufletul, pentru a ta tot ce avem mai bun. Daca v-au placut lansarile noastre precedente, suntem siguri ca veti indragi 'Dirtylicious'. Probabil suna a cliseu, dar consideram ca e cel mai bun album Dirty Shirt", au declarat membrii Dirty Shirt.

Noutatile nu se opresc aici deoarece grupul maramuresean prezinta un nou website, http://www.dirty-shirt.com, care poate fi accesat dupa link si de al carui design s-a ocupat Andrei Bosinceanu.

Tracklist "Dirtylicious"
Ciocârlia
Moneyocracy
Mental Csárdás
Maramu'
Balkanique
Dulce-i vinu'
Cobzar
Hoții
Dirtylicious
My Art
CălușariiMomentan, datele turneului "Dirtylicious" sunt urmatoarele.
Miercuri 6 Mai - Hesh Experience, Baia Mare
Joi 7 Mai - Daos, Timisoara
Vineri 8 Mai - Moszkva, Oradea
Sambata 9 Mai - Zamfirescu, Satu Mare
Duminica 10 Mai - Club Fashion, Sighet
Miercuri 13 Mai - Jazz & Blues Club, Tg. Mures
Joi 14 Mai - Rockstadt, Brasov
Vineri 15 Mai - Romanian Rock Meeting, Bucuresti
Sambata 16 Mai - The Shelter, Cluj Napoca
Sambata 26 Iunie - Special Guest la Godsmack, Bucuresti
3 - 4 Iulie - I Am The Rocker Festival, Bucuresti
17 - 19 Iulie - Barock Festival, Petrosani
Sambata 15 August - Rockstadt Extreme Fest, RasnovDirty Shirt este prima formatie autohtona care a obtinut sprijinul Wacken Foundation pentru turneu si va fi insotita de o echipa tehnica profesionista, incluzand tehnicieni din strainatate. De asemenea, marea majoritate a echipamentului va fi prezenta la toate concertele, ceea ce va permite inregistrarea audio multitrack si filmarea concertelor. Aceste filmari vor fi incluse intr-un viitor Dvd.

Mai mult, in turneul din mai, trupa va canta in formula extinsa, in functie de concert, grupul fiind completat de mai multi muzicieni. Pe langa cei 7 membri, in versiune completa, incluzand synth-uri si chitare acustice, Dirty Shirt ii va avea ca invitati pe Marius Sabo - vioara, Sergiu "Corbu" Bordor - vioara, Leonard Negrea - tambal si Dan Secheli - percutii.

Dirty Shirt a castigat premiul pentru "Best Rock Ambassador" la Metalhead Awards 2014 si "Best Metal Band" la Maximum Rock Awards 2014, prin votul publicului. De asemenea, formatia este endorser oficial Washburn si Randall.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top