Noutăți și comunicate

Dirty Shirt a filmat videoclipul piesei Maramu'

26 august 2015
Dirty Shirt a filmat videoclipul piesei Maramu'
Dupa ce a cantat in calitate de headliner la Festivalul Medieval Aeternus Maramorosiensis de la Sighetu Marmatiei, formatia DIRTY SHIRT a profitat de faptul ca se afla acasa, in Maramures, pentru a filma videoclipul piesei "Maramu'", extrasa de pe noul album, "Dirtylicious".A iesit un filmulet exceptional care este hazliu, metal si original. Acesta a fost realizat intr-o locuinta populara adevarata, care apartine familiei Turda din Sighetu Marmatiei. Membrii acesteia au contribuit din plin la realizarea videoclipului, punand la dispozitia formatiei atat o locatie inedita, cat si sprijin tehnic si logistic.

De productia materialului s-au ocupat Cristi Balanean, chitaristul Dirty Shirt care are si meseria de producator video & imagine la O.M. Creatives si Sergiu Negrean (cameraman, Pixel Battalion). Rezultatul final este un videoclip must-see, care va fi lansat in curand!

Protagonistii in port popular se bucura de atmosfera relaxata din Maramures, unde pana si cel mai bun prieten al omului savureaza o inghititura de bere rece. Painea proaspata se coace fix in fata ochilor nostri, cheful este in toi si se petrec tot felul de nazbatii!Mihai Tivadar, chitarist si lider Dirty Shirt, a spus cateva cuvinte despre "Maramu'".

"Ziua de sambata a fost o una memorabila. Desi eram obositi dupa concertul de vineri noapte si a trebuit sa ne trezim foarte devreme sub comanda lui Cristi, odata ce ne-am imbracat in costumele traditionale maramuresene, ambianta a devenit excelenta. Toata ziua a ramas la fel, combinand utilul (filmarea videoclipului) cu placutul (practic a fost un chef ce a tinut toata ziua). Felul cum am fost primiti de familia Turda din Sighet e de nedescris, si le multumim din tot sufletul. De la paine de casa facuta pe loc (ceea ce va aparea si in videoclip) pana la rezolvarea nevoilor tehnice si logistice pentru videoclip. Binenteles greul a fost dus de Cristi Balanean (chitaristul si producatorul video al trupei Dirty Shirt, in acelasi timp fondator al echipei de productie video si imagine O.M. Creatives) si Sergiu Negrean (cameraman, Pixel Battalion). Suntem mai mult decat increzatori ca va iesi un clip pe cinste." a declarat artistul.Dirty Shirt le-a mai pregatit fanilor o surpriza, care va fi dezvaluita in curand! Anul 2015 a fost unul foarte bogat pentru trupa de Crossover Folklore Metal. Nu numai ca aceasta a lansat un nou album, cel de-al treilea din cariera, "Dirtylicious", aparut in data de 26 aprilie 2015, care s-a bucurat de recenzii exclusiv pozitive, atat la nivel local cat si international, dar a devenit endorser oficial Washburn si Randall.

Mai mult, turneul national al formatiei, "Dirtylicious Tour", care i-a dus pe trupeti in 9 dintre cele mai mari orase din Romania, a fost sustinut de Wacken Foundation (Dirty Shirt este prima si singura trupa din Romania care s-a bucurat de acest sprijin), fapt ce le-a permis artistilor o productie exceptionala, care a fost laudata de autorii cronicilor de evenimente, si nu numai.

Planurile de viitor ale trupei sunt numeroase si includ un turneu international, despre care va vom oferi detalii pe masura ce acestea apar.

Noul album, "Dirtylicious", poate fi comandat de la acest LINK, unde fanii pot sa si asculte integral albumul. Mai mult, "Dirtylicious" poate fi achizitionat si la concerte, prin posta (45 de lei + taxe, prin mail cu datele personale la adresa info@dirty-shirt.com) sau de la sediul Promusic Events si Maximum Rock din Bucuresti, strada Traian Demetrescu 9, sector 3.Tracklist "Dirtylicious"

 • Ciocarlia
 • Moneyocracy
 • Mental Csardas
 • Maramu'
 • Balkanique
 • Dulce-i vinu'
 • Cobzar
 • Hotii
 • Dirtylicious
 • My Art
 • CalusariiDirty Shirt a castigat premiul pentru "Best Rock Ambassador" la Metalhead Awards 2014 si "Best Metal Band" la Maximum Rock Awards 2014, prin votul publicului.

http://www.dirty-shirt.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top