Noutăți și comunicate

Directia 5 in premiera la Beraria Germana Bragadiru, pe 7 martie

7 martie 2015
Directia 5 in premiera la Beraria Germana Bragadiru, pe 7 martie
Beraria Germana Bragadiru continua seria concertelor live cu un nou eveniment ce are in prim plan un nume de mare calibru: pe 7 martie 2015 Directia 5 vine, in premiera, pe scena localului din Calea Rahovei!

Cele mai iubite melodii lansate de-a lungul timpului de Directia 5 se vor auzi live intr-un ambient autentic, ce onoreaza traditia germana, cu bere la metru si specialitati traditionale. Din programul serii vor face parte titluri ce au ocupat primele pozitii in topurile muzicale si in inimile publicului: "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Esti stilul meu-Iti multumesc", "Am nevoie de tine", sunt doar câteva dintre ele.

Cu mii de concerte la activ si 25 de materiale discografice lansate Directia 5 este o prezenta consecventa si foarte iubita pe scenele din România. De la albumul de debut lansat in 1992, trecând prin perioada "Superstar" (1999), ce si-a pus amprenta asupra tendintelor muzicale ale vremii si continuând cu mai recentele "Ambiental" (2006), "Aniversare" (2008), Emotie (2009) si "Romantic" (2010) Directia 5 a spus si continua sa spuna nenumarate povesti, de viata si iubire. Iar pe 7 martie le veti trai pe toate live, la Beraria Germana Bragadiru! (Calea Rahovei 157, zona Pietei de flori).

In seara concertului, doamnele vor primi un shot de tequila din partea casei.Biletele pentru concertul Directia 5 se pot cumpara doar din Beraria Germana Bragadiru, iar preturile sunt urmatoarele:
- Bilete la scena si pe balcon - 80 lei
- Bilete sub balcon - 60 lei

Rezervarea locurilor se face telefonic la numarul: 0737 500 150


Evenimente recomandate

Top