Noutăți și comunicate

Directia 5 in concert la Hard Rock Cafe

24 septembrie 2015
Directia 5 in concert la Hard Rock Cafe
Joi, 24 septembrie 2015, BestMusic Live Concerts te invita de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe sa petreci o seara de neuitat alaturi de Directia 5. Dupa showul sold out de la inceputul anului, Directia 5 vin sa umple Hard Rock Café-ul din nou.Una dintre cele mai îndragite trupe rock te așteaptă cu “O fată ca ea", "Dacă ai ști", "Ești stilul meu, " "Iți mulțumesc", "Am nevoie de tine" și multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate și în inima ta!

Cu mii de concerte la activ și 25 de materiale discografice lansate, Direcția 5 este o prezență consecventă și foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce și-a pus amprenta asupra tendințelor muzicale ale vremii și continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoție (2009) și “Romantic” (2010), DIRECÅ¢IA 5 a spus,, și continuă să spună, nenumărate povești de viață și iubire.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live. Showul Directia 5 este oferit de Meli Melo si iCentre !

Biletele pentru showul DIRECÅ¢IA 5 se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
  • 100 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 85 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 85 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 90 de lei - acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM si oferit de Meli Melo si iCentre.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top