Noutăți și comunicate

Directia 5 concerteaza pe 8 iunie la Hard Rock Cafe

8 iunie 2017
Directia 5 concerteaza pe 8 iunie la Hard Rock Cafe
Joi, 8 iunie 2017, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de neuitat alături de Direcția 5, în cadrul showului “Cel mai frumos cadou”. Una dintre cele mai îndragite trupe rock te așteaptă cu “O fată ca ea", "Dacă ai ști", "Ești stilul meu, " "Iți mulțumesc", "Am nevoie de tine" și multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate și în inima ta!



Cu mii de concerte la activ și 25 de materiale discografice lansate, Direcția 5 este o prezență consecventă și foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce și-a pus amprenta asupra tendințelor muzicale ale vremii și continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoție (2009) și “Romantic” (2010), DIRECÅ¢IA 5 a spus și continuă să spună, nenumărate povești de viață și de iubire.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul DIRECÅ¢IA 5 se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 110 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 90 de lei, cu loc la masă în sală

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top