Noutăți și comunicate

DinUmbra lanseaza videoclipul ”Dying World”

17 februarie 2024
DinUmbra lanseaza videoclipul ”Dying World”
DinUmbra, in colaborare cu AmpsOnAir (Bulgaria), lanseaza videoclipul "Dying World ". Totodata, trupa lanseaza single-ul cu acelasi nume, care este in curs de autorizare pe platformele de streaming. Clipul reprezinta varianta "live in studio" a piesei care va face parte din urmatorul album al trupei, intitulat "Finality ". Filmarea, montajul si mixajul audio au fost realizate de catre AmpsOnAir, in 2024.
Conceptul "Dying World" a reprezentat punctul de pornire in realizarea albumului "Finality", versurile piesei prezentand omenirea in lupta ei pentru supravietuire intr-o lume post-apocaliptica in care civilizatia pe Terra este pusa sub semnul intrebarii.

Videoclipul „Dying World” e disponibil incepand de sambata, 17.02.2024, pe canalul de YouTube AmpsOnAir: https://youtu.be/g1kO4XeGG50
Piesa “Dying World”, in varianta de studio, este a doua piesa extrasa ca single de pe viitorul album "Finality", dupa "The Hunt", si a fost inregistrata si mixata anul trecut. Piesa este in curs de autorizare pe unele retele de streaming digital (Apple Music, Tidal, Instagram si altele), in timp ce altele au oferit-o deja ascultatorilor:

Spotify: https://open.spotify.com/album/3QKAXaPothXYpDaP1jYwyR?si=g8YD5TvnTxysRKjUX05AVg
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/547638352
Qubuz: https://www.qobuz.com/gb-en/album/dying-world-dinumbra/iwbvpgp0eccib

Coperta a fost realizata de Daniel Neagoe.



DinUmbra a mai realizat pana acum 4 materiale de studio, primul fiind un LP distribuit sub formă de casetă audio în 2003 („DinUmbră”), urmat de 2 EP-uri, in 2007 (“Haunted By Snails”) si 2011 („Santandrei”), precum si de LP-ul “Soul Of A Galaxy”, lansat in 2015.

DINUMBRA (doom/death metal, Bucuresti)

Componenta:
  • Radu Alexandru - voce
  • Sebastian Buga - chitara
  • Cristian Stilpeanu - chitara
  • Sorin Svetoslav - bass
  • Mirel Cristea- tobe
www.facebook.com/dinumbra
www.youtube.com/user/dinumbrametal
www.instagram.com/stories/dinumbraband
www.dinumbra.ro

AMPSONAIR
www.ampsonair.com
www.youtube.com/AmpsOnAir


Evenimente recomandate

Top