DinUmbra lanseaza videoclipul ”Dying World”

17 februarie 2024
DinUmbra, in colaborare cu AmpsOnAir (Bulgaria), lanseaza videoclipul "Dying World ". Totodata, trupa lanseaza single-ul cu acelasi nume, care este in curs de autorizare pe platformele de streaming. Clipul reprezinta varianta "live in studio" a piesei care va face parte din urmatorul album al trupei, intitulat "Finality ". Filmarea, montajul si mixajul audio au fost realizate de catre AmpsOnAir, in 2024.
Conceptul "Dying World" a reprezentat punctul de pornire in realizarea albumului "Finality", versurile piesei prezentand omenirea in lupta ei pentru supravietuire intr-o lume post-apocaliptica in care civilizatia pe Terra este pusa sub semnul intrebarii.

Videoclipul „Dying World” e disponibil incepand de sambata, 17.02.2024, pe canalul de YouTube AmpsOnAir: https://youtu.be/g1kO4XeGG50
Piesa “Dying World”, in varianta de studio, este a doua piesa extrasa ca single de pe viitorul album "Finality", dupa "The Hunt", si a fost inregistrata si mixata anul trecut. Piesa este in curs de autorizare pe unele retele de streaming digital (Apple Music, Tidal, Instagram si altele), in timp ce altele au oferit-o deja ascultatorilor:

Spotify: https://open.spotify.com/album/3QKAXaPothXYpDaP1jYwyR?si=g8YD5TvnTxysRKjUX05AVg
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/547638352
Qubuz: https://www.qobuz.com/gb-en/album/dying-world-dinumbra/iwbvpgp0eccib

Coperta a fost realizata de Daniel Neagoe.



DinUmbra a mai realizat pana acum 4 materiale de studio, primul fiind un LP distribuit sub formă de casetă audio în 2003 („DinUmbră”), urmat de 2 EP-uri, in 2007 (“Haunted By Snails”) si 2011 („Santandrei”), precum si de LP-ul “Soul Of A Galaxy”, lansat in 2015.

DINUMBRA (doom/death metal, Bucuresti)

Componenta:
  • Radu Alexandru - voce
  • Sebastian Buga - chitara
  • Cristian Stilpeanu - chitara
  • Sorin Svetoslav - bass
  • Mirel Cristea- tobe
www.facebook.com/dinumbra
www.youtube.com/user/dinumbrametal
www.instagram.com/stories/dinumbraband
www.dinumbra.ro

AMPSONAIR
www.ampsonair.com
www.youtube.com/AmpsOnAir