Noutăți și comunicate

DinUmbra lanseaza Soul Of A Galaxy in Club Fabrica

26 mai 2016
DinUmbra lanseaza Soul Of A Galaxy in Club Fabrica
Joi, 26 mai 2016, DinUmbra Events si Club Fabrica va invita la concertul de lansare a albumului "Soul Of A Galaxy " in compania a trei trupe care vor transforma scena clubului intr-un taram al viselor si emotiilor intense, exprimate intr-o maniera energica pe ritmuri de death, doom si melodic black.

DINUMBRA (doom/death/dark metal, Bucuresti)
 • Liviu Ustinescu - voce
 • Sebastian Buga - chitara
 • Cristian Stilpeanu - chitara
 • Sorin Tudor- bass
 • Mirel Cristea- tobe

http://www.dinumbra.ro
http://www.facebook.com/dinumbra
http://www.youtube.com/user/dinumbrametal

"Soul Of A Galaxy" este o viziune asupra lumii inconjuratoare, o constientizare a fiintei raportata la univers, precum si un indemn hotarat referitor la regasirea acesteia in interiorul fiecaruia dintre noi. Albumul, "Soul Of A Galaxy " este disponibil atat sub forma de CD, distribuit de Bestial Records pe urmatoarele site-uri:

Albumul este distribuit si in format digital de catre Universal Music Romania si este disponibil pentru download si streaming la urmatoarele adrese: https://umrdd.lnk.to/DinUmbra-SoulOfAGalaxy.

DinUmbra s-a infiintat in anul 1998, cu intentia de a crea un stil nou in rockul romanesc. Discografia trupei mai cuprinde un LP (“DinUmbra”, 2003) si doua EP-uri (“Haunted By Snails”, 2007, respectiv “Santandrei” 2011). În cadrul concertului din seara de 26 mai veti putea asculta o mare parte din piesele de pe "Soul Of A Galaxy" si veti avea parte de mai multe surprize, pe care le vom dezvalui in curand, pe pagina evenimentului.Invitati Speciali:

SINCARNATE (Death Metal / Doom Death/ Blackened Death)
 • Marius Mujdei - voce
 • Giani Stanescu - chitara
 • Cristian Stilpeanu - chitara
 • Andrei Zala -bass
 • Andrei Jumuga -tobe
http://www.sincarnate.ro
http://www.facebook.com/pages/Sincarnate/112766832082105
http://www.youtube.com/channel/UCjeNTJJsn3vlCJG02K8HY6w

Discografia trupei Sincarnate include 3 materiale de studio, "On the Procrustean Bed "(2008), LP-ul "As I Go Under "(2010), respectiv "Nothing Left to Give "(2013). Trupa a sustinut multe concerte pe teritoriul tarii noastre, precum si in strainatate. Dintre acestea, mentionam participarea alaturi de binecunoscuta trupa Nile la turneul "At the Gates of Sehtu - European Tour", precum si alte concerte in care au impatit scena cu artisti ca Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Sado Sathanas, Agathodaimon, Demonic, Umbra et Imago or Impaled Nazarene. Recent, trupa are un nou baterist, un nou sound si pregateste un nou album de studio. Maniera de exprimare caracterizata prin sound-ul greu si apasator de doom, cu influente death si black, exprimat intr-o maniera melodica dar si energica in acelasi timp, o veti resimti si in seara de 26 mai.ETERNAL FIRE (melodic black metal/Bucuresti)
 • Vali - vocals
 • Horia - guitars
 • Florin - guitars
 • Gopo - bass
 • Emi - drums
 • Andreea - keyboards

http://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
http://www.youtube.com/channel/UCAC5FmsS1QX-sSs909Qyj8g
eternalfiremetal.bandcamp.com/releases

Renascuta in 2013 si recent calificata in finala WOA Metal Battle Romania 2016, Eternal Fire sunt un exponent al genului black metal melodic cu influente symphonic-pagan. Trupa a inregistrat de curand EP-ul "Beyond Frozen Streams " si se afla pe un trend ascendent al evolutiei in cadrul scenei underground si cu siguranta vom avea parte in viitorul apropiat de noi surprize placute din partea lor.In cadrul concertului de lansare a albumului 'Soul Of A Galaxy' din clubul Fabrica, DinUmbra va realiza proiectii cu fotografii asociate pieselor. Fotografiile care vor fi folosite sunt realizate de urmatorii fotografi:

Alex Csiki:https://www.facebook.com/Alex-Csiki-656244751069352
Andrei Alexandru: andreialexandru.ddt.ro
Bogdan Eftimie: http://www.facebook.com/BogdanEftimiePhotography
Miluta Fluieras: http://www.miluta.ro.

De asemenea, in afara de trupele invitate, Sincarnate si Eternal Fire, pe scena vor mai urca solistii Mihai Ilie, vocalistul trupelor Abigail si Tiarra, respectiv Alexandru Budan, fostul vocalistul al trupei DinUmbra, alaturi de care trupa a realizat EP-ul Santandrei (2013).

Program eveniment:
20:00 – Open doors
21:00 – Eternal Fire
21:50 – Sincarnate
22:45 - DinUmbra

Club Fabrica - 11 iunie nr.50, Bucuresti.
INTRAREA LIBERA
Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1731210890430166/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top