Noutăți și comunicate

Dinu Olarasu in IRON CITY sau 'Spiridusii sunt niste alcoolici'

15 octombrie 2009
Dinu Olarasu in IRON CITY sau 'Spiridusii sunt niste alcoolici'
Din pacate concertul din 14 octombrie 2009 din Club Iron City care trebuia sa fie sustinut de Dinu Olarasu nu s-a tinut (news/FOLK+FRATE+prezinta+Dinu+Olarasu+in+Club+IRON+CITY-523.html)

Dinu Olarasu in IRON CITY sau "Spiridusii sunt niste alcoolici"

Ma trezesc de dimineata si ma suna Dinu Olarasu sa ma intrebe daca totul este ok si daca ii pot rezerva o masa pentru niste prieteni, desigur ca m-am conformat, am sunat la club si am rezervat masa. Din discutia cu el reiesea ca vom vedea un spectacol foarte frumos pentru ca parea foarte bine dispus.
Cand ajung la club, pentru a monta scena, primesc un telefon de la aceeasi persoana de data asta in stare de ebrietate care imi spune : "...cantarea s-a anulat". Dupa niste discutii aprinse la telefon, in care se pare ca ma certam eu cu mine, mi-am dat seama ca nu am cu cine sa discut.
Mi-am cerut scuze oamenilor care venisera pentru "Spiridusul folkului romanesc" si alaturi de Mysha, Johnnie, Bodi, Comanel si toti ceilalti care ne sustin in fiecare miercuri, carora le si multmesc in numele FolkFrate!, am cantat si am ne-am simtit foarte bine.
Le multumesc pe aceasta cale si celor are au venit prima oara la FolkFrate!, special pentru Dinu Olarasu, dar totusi au ramas sa ne vada.


Teddy Olaru


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top